Мерка за "прилично-ладно/топло e Целзиус се мери со термометар кој отчитува во °C кој не ги немате спомнато ....kolku e vo °C "прилично" на издув и колку е °C во просторот?Од што може климата не доволно да грее ? Односно дува прилично ладен воздух
Na kolku stepeni vi e pustena klimata dali imate izolacija ja gasite li klimata kolku kvadrati greete sto marka e klimata ?Од што може климата не доволно да грее ? Односно дува прилично ладен воздух
Toa e druze nikako na lugevo da im se objnasnat nekoj rabotiНајчести јавувања деновиве...до вчера им течело од климите по 2литра вода ама сеа имале проблем што овие 2-3дена ни капка вода нетечело.
Е па задува ладен ветер, температурите опаднаа ама и влажноста опадна од 90% на 40%....ама не им е јасно, сакаат да им тече вода, ако нетече вода нешто проблем имало....иди разбери се сеа.
Пуштена е накај 14 часот, на 28-29С°.Тст е климата, за греење на соба од 20-21 квадрати со пвц врата и прозори. Пуштена е накај 14 часот, на 28-29С°.
Jas imam TST 3.5kw i sum prezadovolen ja pustam vo 6 sabajle ja gasam vo 23 casot noke ne ja ostavam bidejki spijam vo prostorijata i nemozam na toplo da spijam ne sum naviknat e sega ako ti ne spies kade sto ti e klimata ne ja gasi neka raboti 24/7 jas ja pustam na 23°C na FAN 2 momentalno mi e na 24°C i siper e vo prostorijata taka da ako spies kade sto ti e klimata gasija ako nespies tamu togas ne ja gasi jas ja gasam bidejki spijam kade sto mi e montirana klimata a pri spienje mi smeta toplo.Тст е климата, за греење на соба од 20-21 квадрати со пвц врата и прозори. Пуштена е накај 14 часот, на 28-29С°.
Se misli na golemina ne serijaNetocno
Daisekai serija 10 seuste ne e ni proizvedena poslednata verzija e 9ka
Zoxor ima Daisekai 6ta serija
Прегледај го приврзокот 226658
a moze da se 6 komada kako sto kazuvas kaj nego instalirani, 3 bea na slikata zatoa i 3 napisav, nebitno, mrazulcite se gledaat i nspisal deka ke treba da gi pusti grejacite, za gjabe ne gi stavil. Problemot e sto lesno ne se mestat, treba 12dupki da se izbusat za da go fiksira grejacot, treba stegi da imas i od niv da netece voda.
Прегледај го приврзокот 226659