Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Treba se imati Zvezda bez ovi kanal sve jedno nemas nisto ,kad go pustim stalno ide neki direktni prenos.olbih
da tražim listu napisao bih, nek mi neko da , al to mi netreba jer jih imam dosta zasebe , al zvezde nema unutra tih listi ,zato sam trazio tu zvezdu , a inače jesi u pravu ako nema neki stream izvučen sa nekog playera iz neta ili slično
radeRade li vam "braca" na STB ?
http://twobrotherss.ml:8000/c/ dali je jos uvek ovaj url ili je doslo do izmenerade
http://twobrotherss.ml:8000/c/ dali je jos uvek ovaj url ili je doslo do izmene
ne rade u nemacku su za novu godinurade
salim se server im je aktivanne rade u nemacku su za novu godinu
Cemu takav komentar,ne razumem?Ja recimo navijam za Partizan i Zvezda mi uopste nije draga,ali ima itekako sta da se gleda i na TV Partizan i na Zvezda TV,naravno za one koji vole sport i te klubove.Ne vidim nista lose u tome da neko zeli da gleda te programe.Naravno,vi koji ocigledno to ne volite ne morate ni da gledate.Izvini na ovu digresiju,ali samo iznosim moje,a verujem i misljenje mnogih koji vole sport.Naravno da si u pravou sto se tice toga da kad trazis jedan kanal prakticno trazis i celu listu,ali to je tako.Ljudi traze pa ako dobiju dobro,ako ne opet ok.Pozzzkad vidim da neko trazi "zvezdu" pa crkao bi od muke.Zar stvarno ima nesto zanimljivo na tom kanalu?I traziti jedan kanal je isto kao traziti listu,pa zato kad trazite,trazite listu gdje ima ta famozna zvezda
Imaš PMJedna dobra lista dobro bi mi dosla....Normalno ako veç neko ima....Hvala...i sreçna vam NOVA GODINA!!!
pogledaj šta ti sve radi u pozadini, ubi procese koji ga dave, ako je 1GB RAM i 1,5GHz korak procesora, smanji zahteve u kvaliteti reprodukcije na 720p, uostalom podigni task menadzer i vidi šta ga nepotrebmo davi. Postavi ga vertikalnoKako rešiti problem pregrevanja android boxa?
Optimalna temperatura je 70 C. Mogu da se prže jaja.
Ima li neko iskustva?
Ako ga dugo imas verovatno se nakupilo prasine unutra. Ja sam imao slican problem sa stickom pre pa sam ga izvadio iz kucista, plastika zadrzava toplotu.. ako se povezujes WiFI predji na kabal, WiFI bas mnogo greje uredjaj. Ako je neki slabiji tipa 1GB onda je problem verovatno sa procesima, manjak memorije, i najbolje da ga batalis
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока