Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ljudi da li je moguce ovde nekom cestitati praznike a da i oko toga ne napravite filozofiju???

Zar je bitno ko je , sta je, da li su adventisti, kvekeri,mormoni,..oni kojima su cestitke namenjene prepoznace se i to shvatiti kako treba...

Ja sam stvarno zaprepascen...

Ljudi da li je moguce ovde nekom cestitati praznike a da i oko toga ne napravite filozofiju???

Zar je bitno ko je , sta je, da li su adventisti, kvekeri,mormoni,..oni kojima su cestitke namenjene prepoznace se i to shvatiti kako treba...

Tako je moj prijatelju. Puno pozdrava.

Ovo pisem da bi se nesto naucilo i govorilo onako kako treba !
Ako je neko protestant - evangelista - luteran augsburške veroispovesti, on nije katolik !

Ovo pisem da bi se nesto naucilo i govorilo onako kako treba !
Ako je neko protestant - evangelista - luteran augsburške veroispovesti, on nije katolik !
Добро спомна колегата ,честитај и без филозофија

како си распалил по форумов,,за 2 месеци имаш 600 постови,,
у мировини си)))) па овде најде забава или издувен вентил))))
Автоматски споено мислење:

п.с.
Пријатна Бадникова вечер,на сите што слават оваа вечер.........по новиот Грегориански календар
и во мир и здравје го дочекаат утрешниот празник Божиќ,,Христовото раѓање.

Добро спомна колегата ,честитај и без филозофија

како си распалил по форумов,,за 2 месеци имаш 600 постови,,
у мировини си)))) па овде најде забава или издувен вентил))))
Автоматски споено мислење:

п.с.
Пријатна Бадникова вечер,на сите што слават оваа вечер.........по новиот Грегориански календар
и во мир и здравје го дочекаат утрешниот празник Божиќ,,Христовото раѓање.
Nije filozofiranje !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom