Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sada mi je jasno o kome je reč. Setio sam se one tvoje priče.dada, igra se prljavo, ali ostao sam na nogama![]()
![]()
i to "dobijem" od coveka kojeg sam zvao na cerkinu svadbuna koju nije dosao,
ako je uopste govorio istinu odakle je
повелиima li neki makedonski status ili samo objavljujete exe -net ?
a telekom srbija je njihov vlasnik.... pa sad razmislite .....
Pozdrav za druga Gašu iz SajlovaSamo do pola sta cu kad sam naivan.![]()
![]()
koje price ?Sada mi je jasno o kome je reč. Setio sam se one tvoje priče.
To je clientportal, i dobices drugu kad prestaje.Ma nije u pitanju nagradaJa sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame"
.Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija
.Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi
Pozdrav.
Jel gledas ti exe net ?Štaj sad, Astre Dream -ovi UDP, ponovo, jel to da se rastereti MAC???, to je sve deja vu, ne zamajavajte narod, jedino je vredan EXE NET, ali on se skriva ko minobacač, čim je gužva prvo menja portove u rangu od 2000-9100, i adrese u rangu, koji nebih sad, onda ostavite lošmijov UDP skener dva dana i on prođe sve i samo što formirate listu za dva dana, stane i sve nanovo, oni su ipak firma(da bi ih drndali priučeni hakeri), ko je shvatio shvatio, velik posao ni oko čega
Jel se ti to salis ?!Exenet cisto gubljenje vremena a i zivaca sa ovim javnim portovima to ne da secka nego ubija
Nikad nisam bio ljubitelj exeneta iako mi je nis tu u komsiluku