Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Štaj sad, Astre Dream -ovi UDP, ponovo, jel to da se rastereti MAC???, to je sve deja vu, ne zamajavajte narod, jedino je vredan EXE NET, ali on se skriva ko minobacač, čim je gužva prvo menja portove u rangu od 2000-9100, i adrese u rangu, koji nebih sad, onda ostavite lošmijov UDP skener dva dana i on prođe sve i samo što formirate listu za dva dana, stane i sve nanovo, oni su ipak firma(da bi ih drndali priučeni hakeri), ko je shvatio shvatio, velik posao ni oko čega

Ma nije u pitanju nagrada :) Ja sam,relativno nov u iptv hobiju pa mozda nisam dovoljno upucen u ove"zavrzlame":).Ali mi se cini da mnogi pojedinci(cast izuzetcima)javno postavljaju ove liste i mac adrese da bi naskodili"konkurenciji".Mozda ne znaju da ima ljudi koji stvarno uzivaju gledajuci nase kanale,ili je za njih ovo samo za..bancija:).Evo npr.ovaj link sa Afrika sport kanalom...Dobra lista sa nasim kanalima.Ima i "Nova Sport" sa video rezolucijom 1920x1080.Sigurno nece dugo raditi:)
Pozdrav.
To je clientportal, i dobices drugu kad prestaje.
Samo pisi u P.M. (y)

Štaj sad, Astre Dream -ovi UDP, ponovo, jel to da se rastereti MAC???, to je sve deja vu, ne zamajavajte narod, jedino je vredan EXE NET, ali on se skriva ko minobacač, čim je gužva prvo menja portove u rangu od 2000-9100, i adrese u rangu, koji nebih sad, onda ostavite lošmijov UDP skener dva dana i on prođe sve i samo što formirate listu za dva dana, stane i sve nanovo, oni su ipak firma(da bi ih drndali priučeni hakeri), ko je shvatio shvatio, velik posao ni oko čega
Jel gledas ti exe net ?

Exenet cisto gubljenje vremena a i zivaca sa ovim javnim portovima to ne da secka nego ubija
Nikad nisam bio ljubitelj exeneta iako mi je nis tu u komsiluku

A1 Telekom Austrija

Attachments

• Screenshot_89.png
    Screenshot_89.png
    454,5 KB · Прегледи: 146
  • Screenshot_90.png
    Screenshot_90.png
    418,9 KB · Прегледи: 135

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom