- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
To znam, kao i to da nisu sve mac za stb,ali eto meni je stala ta koju sam koristio na stb, a puštao sam je i u vlc, a kad proveravam vidim da radi mislim na rok trajanja.Slušaj kod arta ti moze skunuti listu a opet da su banirani ip kad treba kanale pustit. I još nesto... Nisu sve mac za stb
Imas neki tezi koji manje kociEvo poklona za predstojece praznike, od mene za vas !
Ko resi ovaj tezak matematicki zadatak, malo razmisli i nesto uradi, sam sebi osvaja lepu nagradu !
75010-6=?
Автоматски споено мислење:
Nista vise ne govorim !
I, preporuka onom koji resi zadatak - ne govori nikome resenje i nagrada ce ti duze trajati !
Za ove sto neznaju OK evo mala pomoc .Dux druže, imama par mac adresa ali ni jedna mi ne otvara ni na stb ni u vlc pa i sa vpn, a inače je validna, bar kad je skinem celu preko browsera nadam se da je validna, ali eto imam mac koji mi skine tako ali ne otvara je više ni u vlc ni u stb (crna slika), vpn ne pomaže.... to mi se desilo sa mac-om koji sam gledao na stb.
Ali za ove sto se prave da sve znaju,a u stvari skoro da nista i neznaju .Slušaj kod arta ti moze skunuti listu a opet da su banirani ip kad treba kanale pustit. I još nesto... Nisu sve mac za stb
imas dobru listu pogledaj pmPa dobro nemorate dat nista...Sto ste se odma na noge digli..U cemu je Vas problem??Ja sam samo pitao...Hvala i LP
Sta koci, zadatak ili lista ?!Imas neki tezi koji manje koci
Ja nemam problema s novim mac i bez da to brišem.Za ove sto neznaju OK evo mala pomoc .
Ali za ove sto se prave da sve znaju,a u stvari skoro da nista i neznaju .
Evo odgovora na vase posstove.
Art ostavlja trag, ides u C/User/vasPC/AppData/Raoming/vlc i obrisite folder art. Onda nema problema za novi mac.
Na kraju krajeva i ne pomaze. Kad probas Art koji ne radi dobijes automatski ban, kakav folder, kakvo brisanje. Probaj na PC (VLC) pa kad probas listu koja ne radi ne samo da ne radi na PC vec ti ne radi ART ni na Smart TV/STB ako je PC i TV na isotj IP.Ja nemam problema s novim mac i bez da to brišem.
Sa simple.http://46.32.68.167/s/live/601/86.169.51.136/8/0.m3u8
kako ovo skenirat
To sam i napisao covjeku alu uvjek se javi neki mudrijaš da se pravi pametan a nije ni znao sta je art dok smo mi gledali..Na kraju krajeva i ne pomaze. Kad probas Art koji ne radi dobijes automatski ban, kakav folder, kakvo brisanje. Probaj na PC (VLC) pa kad probas listu koja ne radi ne samo da ne radi na PC vec ti ne radi ART ni na Smart TV/STB ako je PC i TV na isotj IP.
. Probaj na PC (VLC) pa kad probas listu koja ne radi ne samo da ne radi na PC vec ti ne radi ART ni na Smart TV/STB ako je PC i TV na isotj IP.
Strucnjaci sami ste napisali evo tu gore lepo piseTo sam i napisao covjeku alu uvjek se javi neki mudrijaš da se pravi pametan a nije ni znao sta je art dok smo mi gledali..
a šta je sa andr. box-om i stb-omStrucnjaci sami ste napisali evo tu gore lepo pise
G : Probaj na PC (VLC)
D: To sam i napisao covjeku
Pa kako da proba na PC (Vlc) ako neobrise.
Eno moji postovi na SF i skeneri ,ima datum kad sam Art ja skenirao vas dvojica ste pisali u pelene.
Nek ti stručnjak koji širi ljubav s kosturskom glavom sve fino objasni.. On najbolje zna. Lud sam sto uopće pišem ovdje..a šta je sa andr. box-om i stb-om