Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 јуни 2015
Мислења
154
Поени од реакции
84
Код:
#EXTINF:0,Zvezda TV (TEST)
http://cms.bossna-caffe.com:80/live.ts?channelId=1473&deviceMac=00:1A:79:80:7F:9E&uid=35698

Член од
27 февруари 2019
Мислења
213
Поени од реакции
417
Автоматски споено мислење:

harija nose na nosilima

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
jebiga , ja dok sam nasao zavrsilo ...Rico dobio vidim, a Badr Hari ga je slao na pod ...bilo na holandskom Eleven sport 1

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910

Последно уредено:
Член од
5 мај 2017
Мислења
65
Поени од реакции
82
Dobro vece forumasi
Ima tko volje udijelit neku listu da nije javna i nesteka za ove blagdane...Da se ima sta pogledat..Mislim na Exyu listu sa filmskim kanalima...Cinestari,Hbo,Fox itd...Hvala unaprijed dobrim forumasima....

elmu986

BALKAN IPTV CLUB
Член од
5 мај 2016
Мислења
599
Поени од реакции
1.986
Dobro vece forumasi
Ima tko volje udijelit neku listu da nije javna i nesteka za ove blagdane...Da se ima sta pogledat..Mislim na Exyu listu sa filmskim kanalima...Cinestari,Hbo,Fox itd...Hvala unaprijed dobrim forumasima....
I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino :)

Член од
5 мај 2017
Мислења
65
Поени од реакции
82
Dobro jutro forumasi..
Probao sam naci listu skeniranjem i sjebao komp...Od tada to vise ni ne pokusavam...A sta da petljam sa stvarima u koje se nerazumijem??Zato sam zamolio clanove foruma ako tko ima neku Exyu listu sa filmskim kanalima da mi udijeli za blagdane...

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino :)
Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Naucio bi da zeli, a i sto bi, dovoljno da zloupotrebe praznike,decu (treba mi Baby kanal za cerkiicu), zene (Trebaju mi zadrug za zenu, sestru), da idu na foru sazaljenja i eto. Dok ima ovaca bice i sisanja.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni treba osobni auto ako ko ima viska jedan:D, da se ne vozim u dostavnom, samo dok mi novi ne stigne za 3 tjedna, hvala unaprijed i da jedan mobitel onakav kakav sota ima da ga slikam kad dode.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom