Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Ке се разјаснат уште утреСе заматија работите наеднаш![]()
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Ке се разјаснат уште утреСе заматија работите наеднаш![]()
Nekoj poveke info za Mitko i Ivica Georgievski?На Митко панамерата е "бомбардирана"?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
не сум во тек....,,овој,, е во шемата за превземање на офицерскиот на плоштад?
Изгледа му даваат последно предупредување на овој за измамата што му ја направија на Самс
Да https://galama.club/2019/10/18/gazdata-na-vardar-samsoneko-otkri-koj-makedonets-i-kako-sakal-da-mu-go-zeme-hotelot/не сум во тек....,,овој,, е во шемата за превземање на офицерскиот на плоштад?
Уапсена македонската актерка - учествувала во шверц на кокаин
![]()
е*ати медиуми и потпароли...Не е само кривичното дело Изнуда, тука има многу потешко Дело, Лишување од слобода (Киднапирање) и физичко насилство !!!Кои ли се овие фраери што гледаат многу филмови?
![]()
Битолчанец тепан и малтретиран како во хорор филм - Нова Македонија
Вистински хорор доживеал битолчанец во населбата Аеродром во Скопје. Тој бил тепан, малтретиран, уценуван со цел од него да извлечат пари. Ова го соопшти Основното јавно обвинителство Битола, кое поведе постапка против три лица, осомничени дека како соизвршители извршиле кривично дело – Изнуда...www.novamakedonija.com.mk
ова ЦИРКУС билое*ати медиуми и потпароли...Не е само кривичното дело Изнуда, тука има многу потешко Дело, Лишување од слобода (Киднапирање) и физичко насилство !!!
Некои познати криминалци?![]()
ДЕТАЛИ: Пукање во Тафталиџе- едно лице убиено, друго рането (ФОТО)
Откако КУРИР објави за инцидентот кој вечерва се случил во скопско Тафталиџе, информацијата ја потврдија и од МВР. Станува збор за убиство. -На 20.12.2019 околу 19,40 пријавено е дека во продавница на ул.kurir.mk
Некои познати криминалци?
Насловот на темава го прочита ли?![]()
ДЕТАЛИ: Пукање во Тафталиџе- едно лице убиено, друго рането (ФОТО)
Откако КУРИР објави за инцидентот кој вечерва се случил во скопско Тафталиџе, информацијата ја потврдија и од МВР. Станува збор за убиство. -На 20.12.2019 околу 19,40 пријавено е дека во продавница на ул.kurir.mk