SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.574
- Поени од реакции
- 295
Рашфорд, Халанд и Гринвуд.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Kaj Гринвуд проблемот е што засега го нема линк ап плејот што го има Марсијал, а со начинов на кој играме, тоа ни е и те како потребно. Е од друга страна, кога доминираме мечеви, тука Гринвуд доаѓа до израз, затоа што може да финишира од тесни ситуации.a со оглед на формата на Марсијал тоа е тешко изводливо.. и да не дојде Халанд, Гринвуд ќе го седне на клупа за многу брзо...
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
трансферот на Халанд веројатно ќе го затвори прашањето со напаѓач за наредните 3-4 години ако не и на подолг рок... он ти е нешо као "оргинална, old school" 9ка, напаѓач шо ние моментално немаме.. Рашфорд, Марсијал па и Гриндвуд се повеќе крилни играчи па дури и 10ки (Рашфорд и Марсијал) отколку класични 9ки... па коа се повреди Марсијал немаше кој да даде гол..Kaj Гринвуд проблемот е што засега го нема линк ап плејот што го има Марсијал, а со начинов на кој играме, тоа ни е и те како потребно. Е од друга страна, кога доминираме мечеви, тука Гринвуд доаѓа до израз, затоа што може да финишира од тесни ситуации.
Трансферов на Халанд некако ме тера да се зачешам по глава, ценовно е оправдан, ама ако другаров барал да игра нон стоп, стварно не знам кај ке го стават да игра.
Пола од овие голови во Премиер Лига нема да бидат ни шанси. Ама во секој случај немам ништо против да дојде.Овој не е нормален, и со курот голови прави.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Проследив едно кратко интервју каде една новинарка од Норвешка која живее во Манчестер изјави дека Халанд некогаш и сам креира шанси со тоа што не чека да добие топка, туку иде се бори и ја зема топката а потоа тоа завршува со одличен финиш.Пола од овие голови во Премиер Лига нема да бидат ни шанси. Ама во секој случај немам ништо против да дојде.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
додај Переира, Рашфорд, Јанг и ГринвудГи гледам против Колчестер, Мата, Марсијал и Матиќ под итно да си одат.