Cuckold

• Креатор на темата Креатор на темата Steffanelo
  • Време на започнување Време на започнување
Во нашите простори мислам дека луѓето повеќе фантазираат за ова и им е удобно во тие фантазии отколку да ризикуваат да направат нешто вакво оти ќе ги разберат одма кој се , што се, зошто се итн итн. Ако се сака се има начин ама исклучиво по огласиве и најчесто пар бара девојка за дружба бидејќи сепак сме"патријархално општество".

Si probal ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Се додека не поминуваш извесни граници, прави што сакаш. Ич кур да не те боли овие што пичка на компјутер само гледаат, што мислат дека треба, а што не треба да правиш.

Јас сум во таква врска. Не е точен митот дека ако си cuckold дека имаш мал пенис. Тоа е фантазија да ја гледам девојками со другар нејзин.

Јас сум во таква врска. Не е точен митот дека ако си cuckold дека имаш мал пенис. Тоа е фантазија да ја гледам девојками со другар нејзин.
Хахахах друже дај не гледајте порничи бе,си станал член пред 40 минути и си ги преокупирал сите теми на овој дел од форумот па како демек си бил во таква врска па уште и во Македонија.

Хахахах друже дај не гледајте порничи бе,си станал член пред 40 минути и си ги преокупирал сите теми на овој дел од форумот па како демек си бил во таква врска па уште и во Македонија.
Друже киснам на форумов во последно и сфаќам дека сите пишуваат како му одговара, и напрајв акаунт за да си се искажам и јаса то дали сум јас во таква врска или не мое си е. И неам никаква лоша намера за да ме осудуваш лол

Може оти да не на пример јас да му ја ебам жената а он да гледа, па ако се луте или му е неугодно да гледа може и него да го подфатам☻

Bro во таква врска си зашто немаш алтернатива и мораш да го прифатиш ултиматумот на девојката во врската за да не бидеш сам, каде ти и готвиш дома и си и рамо за плачење кога ќе се врати и ќе плаче како еден фраер само ја ебе јако и не се замара со неа, а она пак му се враќа зошто има 6х pack и голем кур.

П.С Најголемиот Машки Приоритет што го имаме е да се осгураме дека натешо потомство ја носи нашата ДНК тоа е примарната Машка Секслуална Стратегија и секое машко кое е спремно да го компромисира ова оди контра своите инстинкти и е социјално програмиран.

Последно уредено:
Bro во таква врска си зашто немаш алтернатива и мораш да го прифатиш ултиматумот на девојката во врската за да не бидеш сам, каде ти и готвиш дома и си и рамо за плачење кога ќе се врати и ќе плаче како еден фраер само ја ебе јако и не се замара со неа, а она пак му се враќа зошто има 6х pack и голем кур.

П.С Најголемиот Машки Приоритет што го имаме е да се осгураме дека натешо потомство ја носи нашата ДНК тоа е примарната Машка Секслуална Стратегија и секое машко кое е спремно да го компромисира ова оди контра своите инстинкти и е социјално програмиран.
Ти уште живееш со тоа дека само жените готват? 2020 година е за 2 недели мисли малце кај живееш. Немора да си cuckold ама отфрли го ставот за готвењето, било така некогаш пред 2 светска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom