- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 1.529
- Поени од реакции
- 3.174
Очигледно и на оптика е така. Дома ми е оптика па така прави од кога ми е инсталирана.тоа на адсл, ама зарем и на оптика така прават, и таму е динамичка ип?
Очигледно и на оптика е така. Дома ми е оптика па така прави од кога ми е инсталирана.тоа на адсл, ама зарем и на оптика така прават, и таму е динамичка ип?
аа, гледам за фиксна ип кај нив се доплаќа, ама на оптика не ја ни даваат таа услугаОчигледно и на оптика е така. Дома ми е оптика па така прави од кога ми е инсталирана.
нема врска ова со другото во рутерот, ова е како преку wan порта да се добива интернетОд нивниот рутер преку лан порт излегува кабелот и влегува во WAN порт на мојот рутер. еве слика како е подесено. Инаку имам на него Mycloud storage тоа ми е подесено на статик ај пи, доколку сменам на статик ај пи на рутерот да не ми направи проблем на клаудот?
Прегледај го приврзокот 225461
Odi vo management i vidi sto pokazuva vo system log.Од нивниот рутер преку лан порт излегува кабелот и влегува во WAN порт на мојот рутер. еве слика како е подесено. Инаку имам на него Mycloud storage тоа ми е подесено на статик ај пи, доколку сменам на статик ај пи на рутерот да не ми направи проблем на клаудот?
Покажува disabled. За енејбл адресата на пцто ли да ја ставам?Odi vo management i vidi sto pokazuva vo system log.
Staj ja IP adresata od ruterot i koa ke snema internet proveri go logot.Покажува disabled. За енејбл адресата на пцто ли да ја ставам?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Вака, имам проблем со Мајкрсофт стор. Ем се одјавив и најавив, не сака да даулондира. Дури и формат правев. Инаку користам Виндоус 10. Што да работам?