Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Comunicaciones - Xelaju 1

Binacional - Alianza Lima 1

Немам никакви информации, ама на работа доаѓа еден типац и обично нема промашај кога се работи за Јужноамерички лиги.
Пишав претходно и за парагвајската Лима, не разочара.

Comunicaciones - Xelaju 1

Binacional - Alianza Lima 1

Немам никакви информации, ама на работа доаѓа еден типац и обично нема промашај кога се работи за Јужноамерички лиги.
Пишав претходно и за парагвајската Лима, не разочара.
Фала друже, ги споив со Спортинг 1 и Марсеј 2+. 4 и нешто квота, мераци :)

Она кога цел свет ја игра Интер-1 а јас знаев дека ке се посерат :D знам дека се малку пари ама па 7.7 коеф [emoji14]
69a2c56cd96530ba23cc2a66c4ab7d42.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Она кога цел свет ја игра Интер-1 а јас знаев дека ке се посерат :D знам дека се малку пари ама па 7.7 коеф [emoji14]
69a2c56cd96530ba23cc2a66c4ab7d42.jpg

Вака поголем коеф кога ќе го сврзите со неколку од 1.25 коеф заслужувате ќотек.

Вака поголем коеф кога ќе го сврзите со неколку од 1.25 коеф заслужувате ќотек.
Во право си демек "сигурни" на крајта и на 2те тресење :D
За вечер бев сигурен Динамо Загреб 1 добар коеф ама им го видов тимот на Сити сега и се откажав Пеп е ретард. Памтам против Атланта пак исто не му требаа бодови играа со 1в тим и играше викендот против Пул затоа и изгуби таму. Сега пак игра викендов со Арсенал а тој со ебан Динамо Загреб игра 1в тим нека изгубат како стока против Арсенал.

Во право си демек "сигурни" на крајта и на 2те тресење :D
За вечер бев сигурен Динамо Загреб 1 добар коеф ама им го видов тимот на Сити сега и се откажав Пеп е ретард. Памтам против Атланта пак исто не му требаа бодови играа со 1в тим и играше викендот против Пул затоа и изгуби таму. Сега пак игра викендов со Арсенал а тој со ебан Динамо Загреб игра 1в тим нека изгубат како стока против Арсенал.

Пеп против Ворчестер игра со прв тим за да ги наполни 8-0, со Динамо Загреб немало да игра.

Kecule na San Lorenzo
Posledno kolo, i toa kako im e potrebna pobeda. Kvotata odlichna, River Plate mozat samo na piknik da si otidat zaso i onaka nema za shto ds igraat.
Pishete si ja so vreme, ochekuvam pad na kecot utre.

Ja za denes ke izigram na sitno da ne recam na 100ce Liverpool X svrzana so bayern gg4+.. Ne deka e vreme da kiksne pool nego uvek koga igraat prviot i posledniot se desavaat sranja..

Kecule na San Lorenzo
Posledno kolo, i toa kako im e potrebna pobeda. Kvotata odlichna, River Plate mozat samo na piknik da si otidat zaso i onaka nema za shto ds igraat.
Pishete si ja so vreme, ochekuvam pad na kecot utre.

Од 2.10, на 1.85...
До почеток ништо чудно и 1.40 да бидне.

Ima li nekoj drug vakov problem , ne mozam nikako da napravam deposit od skrill na bet365

Attachments

• A7E1CCD9-199B-4F7F-9198-F34938E74C2A.jpeg
    A7E1CCD9-199B-4F7F-9198-F34938E74C2A.jpeg
    228,8 KB · Прегледи: 27

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom