ZoranC
Majmun so frizura
- Член од
- 10 септември 2019
- Мислења
- 631
- Поени од реакции
- 682
Se nazira LA... vidish se e vezbanje...i amebe su zivotinje, imaj malo postovanje o njima
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Se nazira LA... vidish se e vezbanje...i amebe su zivotinje, imaj malo postovanje o njima
sta je to LA ne te razumem? pricas li ti makedonskiSe nazira LA... vidish se e vezbanje...![]()
Znam deka ne me razbirash....sta je to LA ne te razumem? pricas li ti makedonski
pa normalno, to da si ti vanzemaljac a ja obican covek, samo vanzemaljci kao govinda i ti to razumeteZnam deka ne me razbirash....
Pocnuva da raboti LA... samo hrabropa normalno, to da si ti vanzemaljac a ja obican covek, samo vanzemaljci kao govinda i ti to razumete
sta je to LA ne te razumem?
ЛА значи "Ла будала аЛа пар екселанс" ко што си ти.
A taman se ponadevav.....aaaa sad razumem, a znaci taj zbor zbor govinda, to je neka veca budala?
buda je pricao srpski i govinda je isto srpski govorio tako da mi samo tako se razumemoDur pocna na sprski da ni zbori![]()
Si naucil neshto... dobro e Govinda te ima spremenobuda je pricao srpski i govinda je isto srpski govorio tako da mi samo tako se razumemo
da, naucio sam da govinda lupeta neke budalastineSi naucil neshto... dobro e Govinda te ima spremeno![]()
Odlicno, sega samo hrabro ... produzi dalje so LA....da, naucio sam da govinda lupeta neke budalastine
to je to, ne mozu svi da budu vanzemaljciOdlicno, sega samo hrabro ... produzi dalje so LA....
Se razbirame konecno... ti kazav deka temava e za GJZ001 lugje...to je to, ne mozu svi da budu vanzemaljci