- Член од
- 26 март 2018
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So sreka!decki jas sum intervju 18.05.2016 polozitelno 22 dek 2018 ili 21 ne sum siguren od vcera ukaz so krstelnica od pra dedo i baba i potvrda od strumica pozz i so sreka na site
Po ova ide skoro 1/3 dobivaat otkazi sega,se postrogi stanuvaatAko nekoj go interesiraat brojki (napraviv tabela vrz osnova na mesecni otceti)..
Da go vidime posledniot trimesecen otcet zaklucno so 31.12.2019, kolku otkazi ke ima vo negoPo ova ide skoro 1/3 dobivaat otkazi sega,se postrogi stanuvaat
Po ova ide skoro 1/3 dobivaat otkazi sega,se postrogi stanuvaat
Nemas problem vo zakonot ubavo si pisi voena kniska, krstalno vencalno od bugarska ehzargija. Nema da imas problem toa se stari dokumentite i jas sum so isto i plus i potvrda od strumica za sekoj slucajЗдраво, јас сум нова на форумов, на интервју бев јуни 2016, потоа на дополнителна проверка, за потоа од Јануари/Февруари 2019 положително инаку сум со крштеница од дедо ми, негде во претходните постови прочитав дека има некои што се одбиени ме интересира дали постои можност да ме одбијат
Ви благодарам поздрав
Cestita so sreka se najdobroVcera potpisan ukaz polozitelno dekemvri 2018 dokumnetni od sestra
Koj broj od prlika prepiska ..... Od tia sto gi potpisaaa od polozitelno 21.12.2018 neka informira da znaeme do kade seVcera potpisan ukaz polozitelno dekemvri 2018 dokumnetni od sestra
Takva rabota ovde nemas procitano,site so roditel drzavjanin dobivaat osven ako ne si nekoj procuen kriminalecProcitav pred nekoe vreme, nagore nekade po forumov, deka e mozno da te odbie Jotova ako odis so dokumenti za poteklo preku roditel (konkretno so pasos i drzavjanstvo od tatko mi aplicirav) ako ja nemas potvrdata od BKK. Tocno e, se ima sluceno ili e dezinformacija?
Na polozitelno sum vo momentov, cekam potpis btw.
Ili ako ne si sestra mi i na intervju ZA BARANJE BUGARSKO DRZAVJANSTVO se deklariras kako MakedonkaTakva rabota ovde nemas procitano,site so roditel drzavjanin dobivaat osven ako ne si nekoj procuen kriminalec![]()