Одбиен е.Na drugar mi go pisuva ovoj status so znaciПрегледај го приврзокот 223854
Krstenica od majka muОдбиен е.
Жал ми е. Со какви документи беше?
Не сум сигурен ама мислам дека апликантот што бара државјанство преку родител и оди на директно добивање на указ важи само доколку барателот е сеуште малолетен.Нели со родител се одеше директно на последниот статус?
И јас сум со родител, интервју Март 2018, статусот е сеуште „зад'лжително с'гласуване.“
Интервју во битолски конзулат имав, ти?
Da.Не сум сигурен ама мислам дека апликантот што бара државјанство преку родител и оди на директно добивање на указ важи само доколку барателот е сеуште малолетен.
Не држи ме на збор, ама мислам дека е така.
Почеток на август финална, од вчера сум на положително.jas od 23 avgust uste finalna
Bev na intervju na 19 mart godinava, so dokumet od na majka mi baba I dedo vencanica bugarska dali e mozno da me odbijat momentalno sum so ovoj status
Za ovoj status moze da mi kazes nesto11 meseci qe cakash
Za ovoj status moze da mi kazes nesto11 meseci qe cakash
Konecno cudo,Armand razbra kolku se ceka na polozitelno i poveke ne prasuva tuku im kazuva na drugite11 meseci qe cakash
Imas link na vrvot od stranava.Автоматски споено мислење:
Za ovoj status moze da mi kazes nesto
Автоматски споено мислење:
Za ovoj status moze da mi kazes nesto
Znaci so ovoj status sansite se mali ili nevozmzni da me odbijatKonecno cudo,Armand razbra kolku se ceka na polozitelno i poveke ne prasuva tuku im kazuva na drugite
Imas link na vrvot od stranava.
So krstenica od majka mu?Krstenica od majka mu
Statusot site go imale,vencanicata bugarska e dobar osnov za drzavjanstvo,sansite ti se dobri,i ne bidi mrza otvorigo linkot na vrvot nauci nesto za tvoe dobro.Znaci so ovoj status sansite se mali ili nevozmzni da me odbijat
Imat faleno knigiteKonecno cudo,Armand razbra kolku se ceka na polozitelno i poveke ne prasuva tuku im kazuva na drugite
Imas link na vrvot od stranava.