Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislis deka sum glup, pa kako poinaku, se konfigurira ( pravi download za dotičniot model), se isklučuva ne zrači i e nevidlivo, a be gluposti živi,moraš da restiraš se......Климата да се намести во access point mode или по нашки да зрачи wi-fi, да се поврзеш на тоа wi-fi преку web interface (на пример 192.168.11.1/network или провери во телефонот) и таму да го внесеш SSID-от и пасвордот од домашната мрежа.
Овие стикови не толерираат 5 GHz и не стандардни енкрипции
Ептен мал тои QB code на стикчето неможе да го скенира.Za Vivax klima koga go skeniram QR code(se naogja na lepenka na kutijata) za da konektiram so wifi, aplikacijata mi pokazuva QR code is illegal! , dali ima nekoj slicen problem?
- Nema drug QR kod samo na kutijata kade sto go ima znakot za wifi funkcija.
- Aplikacijata e NetHome Plus i Midea Ari (playstore)
Mitsubishi не се врзани за одреден сервисер. МИСС местат и Mitsubishi (имаат многу наместени низ Прилеп)@FlegmaFX Знаеш некоја добра фирма што монтираат Mistu низ Прилеп? со се фиксални и гаранции чуда? МИСС само за Vivax се незнам дали да му ги препорчам на другаров.
Му пренесов на другаров, јас си помислив да не има овастени сервисери во Прилеп за Mitsu.Mitsubishi не се врзани за одреден сервисер. МИСС местат и Mitsubishi (имаат многу наместени низ Прилеп)
Појди кај нив во зграда Табана и кажи дека сакаш фискална и сл.
Гаранцијата ќе ти ја заверат од таму каде што си ја зел.
Koga vlezam vo AP posle nekolku trepkanja mi pokazuva P7 na klimata a vo opciiite vo telefonot ne ja pokazuva mrezataЕптен мал тои QB code на стикчето неможе да го скенира.
1. Направи Forget на твојата WiFi мрежа ( да немаш xxx други причини за error)
2. Копчето LED треба да го стегниш 7 пати да влезе климата во AP Mode
3 Мануелно ќе го поврзеш телефонот со WiFi стикчето, ко ќе кликнеш Manuel Setup после идеш Go To WiFi Setings треба да ги даде сите Wireless мрежи околу тебе климата е со име net_ac_xxxx пасвордот е 12345678 после ќе ти побара да ја венесиш домашната WiFi..
4. Се логираш на домашниот WiFi
5. Data од мобилниот оператор нема врска со повзувањето
Читав некогаш имало конфликт мобилниот и рутерот ти ги прерачувам 1 и 4 опција за сигурно.
Еднаш се поврзува толку немора повеќе да се матретираш ако снима струја или други причини
Исклучија од штекер нека одмори 15 секунди ... после пуштија пак пробај 7 пати на LED дали ќе трепка AP (5-6 минути трепка)Koga vlezam vo AP posle nekolku trepkanja mi pokazuva P7 na klimata a vo opciiite vo telefonot ne ja pokazuva mrezata
Капацитет на ладење (kW) | 5,2 |
Капацитет на греење (kW) | 6,0 |
Енергетска класа на ладење | A++ |
Енергетска класа на греење | A+ |
Намена за просторот | 36-50m2 |
Бренд | Haier |
Neznam za nikakvo stikce dali e montirano vnatre koja ja montiraa majstorot klimata neznam ne sum videl stikce, koga go otvoram kapakot (crveniot del) ne se gleda mesto za stikce kade da se ubaciИсклучија од штекер нека одмори 15 секунди ... после пуштија пак пробај 7 пати на LED дали ќе трепка AP (5-6 минути трепка)
error p7 компресорска заштита е (овде незнам што може да е) стикчето може да е багосано ..
Извини морам да прашам стикчето ставено е во климата внатре на капакот или на PC?
Neznam za nikakvo stikce dali e montirano vnatre koja ja montiraa majstorot klimata neznam ne sum videl stikce, koga go otvoram kapakot (crveniot del) ne se gleda mesto za stikce kade da se ubaci
Ako trgneme od ova![]()
КЛИМИ.мк - VIVAX APC-12CH35AERI R32 инвертер
Видео презентација на VIVAX APC-12CH35AERI R32 ИНВЕРТЕР клима уред.ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 WМАКСИМ...www.youtube.com
Искрено да ти кажам мие гајле ако е капилара (топли и ќе топли и на -10 и на -15)Ako trgneme od ova
Прегледај го приврзокот 222757
Ovie sliki na model samo so kapilara i nema EEV kako ke regulira protok na freon za da moze uspesno da raboti do -15 ili -20???
za da raboti mu treba EEV...taka e ili ne e ?
Pa onda na klimi.mk im falat ovie sliki vo videoto ....AERI gjaba ima grejaci od 100W koga nema EEV, ili u prevod rabotnoto podracje e do -10....a toa do -20 e mamac za neuki da se ispruzat uste 4 5 ili 7 iljadarki.
Прегледај го приврзокот 222759Прегледај го приврзокот 222758Прегледај го приврзокот 222760
Прегледај го приврзокот 222761
Прегледај го приврзокот 222762Прегледај го приврзокот 222763