Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobar e, samo neka tera taka. ke ja bide drzavata.Po poslednoto video na Zaev vo vrska so istorijata, mozam da kazam deka sum gorda na Severna Makedonija, kako ubedlivo najinkluzivna zemja vo svetot i mozebi edinstvena vo momentov koj ima retardiran premier, izbran od retardiran narod.
Знаеш како е со стадо, Ким Карашијан и Сторми Даниелс се најпопуларни...така да изборот на Заев не е чуден.Po poslednoto video na Zaev vo vrska so istorijata, mozam da kazam deka sum gorda na Severna Makedonija, kako ubedlivo najinkluzivna zemja vo svetot i mozebi edinstvena vo momentov koj ima retardiran premier, izbran od retardiran narod.
Mene site Makedonski politicari i politicki funkcioneri i od pozicii i od opozicii i od levici i od desnici i od centar mi izgledaat bajagi retardosano ... A primetuvam deka novive partiski lideri koi gi zamenuvaat starite im lideri se danbeter vo retardiranost od svoite prethodnici ... Tuka pred se mislam na dvete najgolemi partii vo drzavava koi imaat biser lugje na svoite celni partiski pozicii ...Po poslednoto video na Zaev vo vrska so istorijata, mozam da kazam deka sum gorda na Severna Makedonija, kako ubedlivo najinkluzivna zemja vo svetot i mozebi edinstvena vo momentov koj ima retardiran premier, izbran od retardiran narod.
некаде застарува и фашизмот, па и во гЕУ, веќе не е добро многу многу да се критикува фашизмот, а на парадата во Москва се помалку председатели одеа и ги запишуваа во црн тефтер... не знам сега што му текна на пендрековски, најави дека ќе оди догодина и дека е против фашизмотХмм чуднаја работа, зошто не застаруваат и кривичните и прекршочните дела, казните, заостанатите долгови, сметки, даноци, комуналии... и за обичните луѓе, а не само за Груевци, Бучковци, Георгиевци, Црвенковци... Суперишка пак да си ги гласаме сите овие фараони, султани, аги и бегови на 12ти април следеча година ...![]()
Пендаровски шетан чоек е просоветски орентитан ,има прошетано во осумдесетите во ссср ,сега има желба пак да оди да види шо остана од империјатанекаде застарува и фашизмот, па и во гЕУ, веќе не е добро многу многу да се критикува фашизмот, а на парадата во Москва се помалку председатели одеа и ги запишуваа во црн тефтер... не знам сега што му текна на пендрековски, најави дека ќе оди догодина и дека е против фашизмот
( треба сега бојко да му удри заушка )
Земја на чудата, не постои, а сепак ја има, некогаш се викаше Македонија, дојдоа Северџгани и ја силуваа!![]()
РКЕ: Македонија е шампион во реформите во сите енергетски сектори
РКЕ: Македонија е шампион во реформите во сите енергетски секториdenesen.mk
повторно сме шампиони, лидери во регионот и светот. јееее.
власта се смени, ама исто ко да не се смени.