Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
http://samrapro.com:7766
jel se secate ovood juce neki napali coveka unistava listu sa 1 konekcija :) bas steta stoje unistio listu sa user pas
a jos velika steta bicesad sa mac adresi kod sultana

B3vSIde.png
[/spoiler

Ono kad nadjes preko 1000 lista najjaceh servera, a ostalo jos 3.600 da preskenira, a ne koristis ni OB ni Storm vec stari dobri wget.. Da se i ja malo kurcim..
evo ko ce meni dati alat...:)

Evo sa ovoga je
mac:00:1a:79:3f:ca:b2
:X-Requested-With: com.mvas.stb.emu.pro
овдека не гледам име на портал,,,а само апликација stb pro
и толку ли е тешко,,да испратиш на некого на ПП?
станува збор за мак адреса,,,,,,,или ако станува збор за листа
јавно објавена листа или мак адреса се пропаднати листи!!!

Pa sta misliš koliko nas koji smo godinama u ovome, vredja kada neko posle 3-5-7-10 dana koliko se bavi ovim ili koliko je na forumu, traži odmah tako mocnu stvar? Koliko je nama trebalo da dodjemo do toga, da skontamo sta i kako, da vam sve to damo na lepe oci?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
ako je neko tek 7 dana na forumu ne znaci da je ovo jedini forum pa je tek sad dosao mozda je on duze u ovome nego svi mi zajedno,slozices se da je normalno da trazi ko god pipa po malo i svakom zelja da ima i ako ne shvata da ce umreti u samoci kad bude nasao "ljudi sto ste tolko naelektrisai "u grob iko nece odneti alat

A pogledaj ovog zverka

Iskreno za ove pare ja sam do jaja prezadovoljan kako radi iako je na Android 7.1.2 izašao je update na Android 9 i i dalje radi super, a ako loviš nešto jako onda vidi onaj beelink on je zver, i drži se AMLOGIC čipova, sve ostalo je sr....
Beelink

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom