kenanspahic
Search Womans from your city for night
Jeste verujem ti sto posto tobiti isto bilo sad da ti dam semu lupam radio predajnika i kazem ti sve tije gotovo al evo ti uradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemogu razumiti da postoji ijedan razuman covjek koji jos uvijek moze spominjati to zlo od drzave. Cega se pametan stidi, budala se time ponosi!Da bila i baš na današnji dan "oslobodila Vukovar" od hrvata,na diku i ponos imena kojeg je nosila
![]()
Hrvatska vijesti 051 - 15 .- 23.- 12 .1991 dio 1od 4 - Pad Vukovara
Hrvatska vijesti 051 - 15 . 23.- 12 .1991 dio 1od 4Sadržaj sva 4 dijela:15.?? - 23.12.1991pad Vukovaramasakripovratak zarobljenika iz Vukovarapriča o ratuoba...www.youtube.com
oni koji imaju kazu batali to a sami nista ne daju, pa izvadite te skenere sa virusima da svi izginemo vec jednom hahahhahhaKoji ce ti djavo sta, imas bukvalno sve na netu, ti skeneri su puni virusa, sve sto ti nadjes zavrsi kod onog sto ga napravio jer je takvu putanju napravio u kodu. Batali to, svaki taj skener je isti.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
jos ces i postarinu da platis burazeruDobar si, 10 dana na forumu a odma hoce skenere, vas bezobraluk ne poznaje granice.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ni ja nemam neku osobitu potrebu da se eksponiram, naglasio sam u par navrata, u svakom slucaju hvala na pohvalama drug.Neko je trazio open bulet ,ima ga svugda ali sta ces sa njim bez odgovarajuceg configa ne sluzi nicemu.E,sad za config da se napravi pogotovu MAC config koji svi zele treba dobro zagrejati stolicu
Cak i ljudi kpji su pravi programeri koji zaradjuju brdo novaca ako nisu upoznati sa tematikom ne migu tako lako ili uopste da napisu config
Ovde od ovih hvalisavaca koji su se mucili godinama pa sad kao znaju nesto siguran sam da 99% njih ne zna da napise config
Jedino za koje sigurno znam da znaju posto sam video mojim ocima a tu ne racunam ove sa sf su Kljuki i naravno jos jedan koji je uneo revoluciju u mac skeniranju po meni trenutno najnajbolji u iptv ali covek ne zeli da se eksponira
Sem ove dvojice ovde su ovi ostali samo hvalisavci sto se tice pisanja configa
Naravno ponavljam sf ne racunam jer ne poznajem ljude sem Saskona i Sote
A ako nesto za mene pitate ja imam sve confige i cak jedan moj i nije los trudi se
Ne pa nisam to rekao Kljuki dovoljno je reci da nigde nije napisano da ti imas svoj config i to svd govoriNi ja nemam neku osobitu potrebu da se eksponiram, naglasio sam u par navrata, u svakom slucaju hvala na pohvalama drug.![]()
Sta to nemoze tvoj "sef" ?Kad smo vec kod tih "hakerskih" sranja, zna li neko izvaditi listu (ne mac, jebes to) iz ovih zadnjih ministra verzija?