Kako da napravam blog na youtube pls za pomos?

• Креатор на темата Креатор на темата Black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Sakam da napravam blog na youtube.Pocnav nesto pa me interesira kako da go dovrsam zatoa sto preku google alatka se logirav preku canva simnuvav slika za da e pointeresno no nemozam da podesam za drugi da me gledaat pisuva only you zasto taka?

Sakam da napravam blog na youtube.Pocnav nesto pa me interesira kako da go dovrsam zatoa sto preku google alatka se logirav preku canva simnuvav slika za da e pointeresno no nemozam da podesam za drugi da me gledaat pisuva only you zasto taka?

Не знам за што точно збориш ама ако мислиш за да имаш пост во делот community, не можеш. Тоа го можат само поголемите канали со повеќе сабскрајбери.

Не знам за што точно збориш ама ако мислиш за да имаш пост во делот community, не можеш. Тоа го можат само поголемите канали со повеќе сабскрајбери.
Она уствари сака да има блогерај со видео хот чат на него.

Она уствари сака да има блогерај со видео хот чат на него.
Ne tresi gluposti
Автоматски споено мислење:

Прашај го Џи-Пи
Koj e toj?

Aaa pa togas pisi sakam obicen blog vo postenko sandace i avtomatski ke ti stigne privatna poraka so instrukcii.
Na koj da pisam bre sve foliranti se tuka neznaat da objasnat.....
Aaa pa togas pisi sakam obicen blog vo postenko sandace i avtomatski ke ti stigne privatna poraka so instrukcii.

U redu e se snajdov bez nikakva pomos jas ako cekam da mi objasni nekoj ili za sovet bolje samoubistvo da izvrsam

Последно уредено:
како да вметнеш youtube видео во post на blog? па во секој блог има во лентата со алатки опција да вметнеш слика или видео.

U redu e se snajdov bez nikakva pomos jas ako cekam da mi objasni nekoj ili za sovet bolje samoubistvo da izvrsam
На тебе не ти е арно. Прво тражеш помош, а после ке се самоубиела ако чекала помош од други!
Па ајде веќе ако се снајде направи едно live самоубиство на youtube.

На тебе не ти е арно. Прво тражеш помош, а после ке се самоубиела ако чекала помош од други!
Па ајде веќе ако се снајде направи едно live самоубиство на youtube.
E ova ti e zlonamerno me teras na samoubistvo ti si satanista

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom