... велат, ако не се поздравуваш, не го допираш починатиот на сон што ти доаѓа тоа не значи лошо, напротив ако имаш блиска роднина почината велат дека таквото доаѓање те чува од други проблеми!Zdravo dali nekoj znae sto znaci sonov sonuvav kako slavam rodenden no dojde i pocinat covek ne se ni pozdravivme nisto samo onaka go vidov i potoa go snema ne go vidov povejke dali e nekoj predznak za loso nesto mn me voznemiri sonot rodenden mie za 3 mes se plasam da ne mi se desi losoto
Vo pravo si potpolno so ovaa sostojba se boram 6 god vejke vo niedna stvar negledam pozitiva samo negativnost :/ fala za odgovorot... велат, ако не се поздравуваш, не го допираш починатиот на сон што ти доаѓа тоа не значи лошо, напротив ако имаш блиска роднина почината велат дека таквото доаѓање те чува од други проблеми!
... мислиш само тебе ти е страв и имаш црни мисли? и наместо да гледаш напред позитивно, гледаш све опасност и негативно? пола сме како тебе, а пола се спротивно безстрашливи и многу позитивни, па не внимаваат мислат све што лета се јаде, така да и тоа не чини и тие го кркаат стапот оти не внимаваат, ама во обратен правец!
...така да тешко некој да ја има средината, важно надвлади го Ти твојот мозок, а не тој тебе... барем потруди се!
по мое бесе задусница , требало да поделис малку храна наполитанки таква работа бидејки спомнувас кујнаМојата баба почина пред 29 дена, меѓутоа денеска ја сонував нејзината смрт со истите детали кои што ги знам за нејзината смрт освен тоа што во сонот таа почина во кујната додека нејзиното тело беше пронајдено во дневната соба. Што мислите што може ова да значи?
Најверојатно ќе ти се позлати на спортски ако играш (игри на среќа)...да прашам што значи ако во сон најдеш пари на земја?