Зошто сте сами?

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Ne ti trebaat drugari koi te gledaat kroz prizma na matrijalnoto nekoj ako saka da se druzi so tebe ke se druzi bez razlika kakov i da si najverojatno ne mu e stalo do tebe i tvoeto druzenje deckoto moze ima drugi prioriteti vo zivotot a toj ima kola sto te otkacil za kolata?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.633
Поени од реакции
42.169
Па јас имам само еден искрен пријател. Не ми требаат такви кои ќе ме гледаат низ призмата на материјалните работи. Јас разбирам дека таков е менталитетот и затоа наскоро ќе си заминам од тука.
лол, другарите твои не ги боли дали ти имаш ауто или не. Не ја сфаќате поентата на тоа. Да имаш кола и возачка значи дека си способен човек, сфаќаш? И тоа е некој достигнување у животот, те прави независен на некој начин да можеш да идеш кај сакаш и кога сакаш без да чекаш автобуси, таксиња, да рокаш турбофолк итн. У поглед на женските, тие се многу мрзливи битија, и сакаат некој да ги развозува натака навака, нејќе она автобуси да брка, освен ако не живееш у центар и осети дека и паднала секира у мед.

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
лол, другарите твои не ги боли дали ти имаш ауто или не. Не ја сфаќате поентата на тоа. Да имаш кола и возачка значи дека си способен човек, сфаќаш? И тоа е некој достигнување у животот, те прави независен на некој начин да можеш да идеш кај сакаш и кога сакаш без да чекаш автобуси, таксиња, да рокаш турбофолк итн. У поглед на женските, тие се многу мрзливи битија, и сакаат некој да ги развозува натака навака, нејќе она автобуси да брка, освен ако не живееш у центар и осети дека и паднала секира у мед.
Cekaj malku za kakva kola pravis muabet za konska onie sto sobiraat plastika abe gluposti u boja a sto pravime ako zenskata ima kola i e situirana znaci ke go ima sekoj sto ke go posaka taka?

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
@StefusRefus колку што разбрав другарот твој ти рекол дека поради тоа што немаш кола си сам. Добро те разбрав? Подалеку од такви луѓе.
Да, кола=девојка фак оф за другарот...и онака беше сељак. Му свртив муабет дека немам пари за кола (лажев) и не искачам веќе со него. Имам доволно нормални фаци со кои да си го трошам времето.

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Да, кола=девојка фак оф за другарот...и онака беше сељак. Му свртив муабет дека немам пари за кола (лажев) и не искачам веќе со него. Имам доволно нормални фаци со кои да си го трошам времето.
Drugar ti ima kola gi vozi zenskite so kola pa samo seljak i neizivean moze vakvo nesto da napravi super sto si go otkacil turi mu pepel

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Мене воопшто не ми е грижа дали нив ги боли душата или не за тоа дали јас имам или немам автомобил. Глупаво е да му кажеш на некого такво нешто. Ако девојката е со мене само затоа што имам автомобил, дали тоа е искрена љубов или ги гледа предностите од мојата финансиска состојба ? Не сум јас таксист да ја развозувам каде ќе и текне на неа или ќе и се дигне и ќе и се ќефне.

Паметна одлука си донел.

Последно уредено:
Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Мене воопшто не ми е грижа дали нив ги боли душата или не за тоа дали јас имам или немам автомобил. Глупаво е да му кажеш на некого такво нешто. Ако девојката е поради мене само затоа што имам автомобил, дали тоа е искрена љубов или ги гледа предностите од мојата финансиска состојба ? Не сум јас таксист да ја развозувам каде ќе и текне на неа или ќе и се дигне и ќе и се ќефне.

Паметна одлука си донел.
Lele imas 10ka za muabetov

Член од
10 август 2013
Мислења
541
Поени од реакции
929
Еден другар ми рече зошто сум немал кола...го турив на игнор. Со такви сељаци другар несакам да сум а ни да идам со некои кои тоа им е фактор.
Ццц до толку е забегано населениево значи.. одеби ги таквите за цел живот, очи нека вади!
Автоматски споено мислење:

Една пред две години знаете што ми кажа: вика во југо јас нејќам ни да влегувам, не па да се возам во него, сакам мерцедес и беемве вика.. (мртва сериозна беше)

• Хаха
Reactions: MSE

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Една пред две години знаете што ми кажа: вика во југо јас нејќам ни да влегувам, не па да се возам во него, сакам мерцедес и беемве вика.. (мртва сериозна беше)
Незнам за мерцедес и bmw ама за југото .....во право е до негде можеби.

Последно уредено:
Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.486
Поени од реакции
971
Ццц до толку е забегано населениево значи.. одеби ги таквите за цел живот, очи нека вади!

Тоа е Тоа капиталистичко опчесвоо,зошто во советска Русија сите коли ги правеес слични , не зашто не знаје да направат подобра ,заради еднаквост и небахатење ,дали 1.6 или 5000 кубици кола е кола лада москвич прекрасни аутомобили :)

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.773
Drugar ti ima kola gi vozi zenskite so kola pa samo seljak i neizivean moze vakvo nesto da napravi super sto si go otkacil turi mu pepel
Не се работи за сељак и неизживеан, едноставно е потреба. Како си замислуваш ти врска со девојка, еве запознаваш некоја, треба да излезете, сакате на вечера, па на пијачка, па некаде на само. Како ќе го изведеш тоа без кола, ќе ја шеташ за рака по ладново и ќе фаќате такси? Тоа може да помине у средно. И не се работи за материјализам, или успешност или било што, твојата машка суета треба тука да се појави и да размислиш дека кола итекако ти е потребна.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
pf... gluposti. Kola e potrebna ama ne potrebna za da izlezis so nekoj na vecera tn. Zosto da ne se prosetaat po ladnoto za raka.
Kola stanuva potreba na primer koga imas uslovi i cesto patuvash, ako si daleku od rabota a nemas dobar spoj so gradski prevoz, ako imas semejna situacija za koja e potrebna kola. Za devojka/decko i prijateli ne bi trebalo da igra nekoja uloga.
pf..

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.633
Поени од реакции
42.169
pf... gluposti. Kola e potrebna ama ne potrebna za da izlezis so nekoj na vecera tn. Zosto da ne se prosetaat po ladnoto za raka.
Kola stanuva potreba na primer koga imas uslovi i cesto patuvash, ako si daleku od rabota a nemas dobar spoj so gradski prevoz, ako imas semejna situacija za koja e potrebna kola. Za devojka/decko i prijateli ne bi trebalo da igra nekoja uloga.
pf..
kazi im toa na zenkite deka ne igra uloga i deka ljubovta ke gi topli

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.773
pf..
Ти си една во иљаду, да ти кажам искрено.

Kajgana Shop

На врв Bottom