Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Автоматски споено мислење:

ne nije mi jasno ta sam uradio da postupi takoi posalo sam mac bez ikakvog interesa isto kao sto sam tebi dao da izadjem u susret ili jedino se tebi smije davati
Dao si mi, zahvalio sam, i pohvalio te, cak ni ja nisam ocekivao da ces onda da das onaj pass, to sam rekao i drugima na skajpu da sam se iznenadio, ne znam sta to bi. Nebitno. Malo providno ovo danas napises koji server dajes i eto ih upadaju posle tebe da dele jedan te isti server, bas taj. Koliko bi ih se setilo da deli jinbox-nl da ga nisi napisao haha pa nula :D niti bi tvoj sticenik cxt ili ctx kako vec ide uzjahao taj server.. :D

Ali poenta nije u samom serveru, ne gledam to, gasite ga slobodno, vec u pravljenju budalama ovaj narod ovde. Mozes ti uvek lepo sam da podelis macove kome zelis ali jbg mora da se to zna..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Dao si mi, zahvalio sam, i pohvalio te, cak ni ja nisam ocekivao da ces onda da das onaj pass, to sam rekao i drugima na skajpu da sam se iznenadio, ne znam sta to bi. Nebitno. Malo providno ovo danas napises koji server dajes i eto ih upadaju posle tebe da dele jedan te isti server, bas taj. Koliko bi ih se setilo da deli jinbox-nl da ga nisi napisao haha pa nula :D niti bi tvoj sticenik cxt ili ctx kako vec ide uzjahao taj server.. :D

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
to j edrugo napisao sam i podijelio na pm koje poslije dijelio nije me briga niti me zanima zarje to razlog da ovako reaugujes a sati ctx uopste nisam dobar niti znam koje samo vidim covjek ima svoj nacin ima tu njih preko 100 koji znaju kako vaditi
necu vise komentarisati ali gresis vjeruj misli sta hoces
pozdrav

Член од
14 октомври 2019
Мислења
68
Поени од реакции
54
Koji ste vi bolesnici, pocevsi prvo od Intera pa Sote i ovog zadnjeg.. Ugasite sve carevi, meni to ne treba jer ni ne gledam al uskoro mnogi nece imati sta gledati. Mislite da ste neke mudonje? Zapravo ste govna.
mijamartinovic taj i tvoj like
oznaka koju sam ja stavio nije lajk . Vrati se i pogledaj. Lajk je stavio drugi lik.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
549
Поени од реакции
328
Decki daj be oladete malku,sto mu serete na covekot (zokiniko),covekot ednas dnevno nudi listi da dade u pp,sto e problem sega,so dava,gradina ja unistil, golem kur, jakata lista,baska I na pp ja davase,drugi objavuvaa Po 100 javno I nikomu nisto,ne znam sto e problem sto covekot dava u pp,ajde prebrojte se kolku sme na forumot 100-200 luge,site moze da dobijat Po pp lista Ali javno odma izlegue nadvor od forumov,e tuka e zaebancija.
I da use nesto,mu se ulizuvam na zokiniko,mu se pikam pod noze I taka natamu,I sea so praime.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Член од
14 октомври 2019
Мислења
68
Поени од реакции
54
Член од
27 февруари 2017
Мислења
507
Поени од реакции
1.290
Meni je zanimljivo kada vidim da ima jedan dobar krug ljudi koji je nekad bio kao 1 eto i na skype razgovarali,dijelili znanje ,alate i ostale stvari a sad nemogu ocima da se vide.
Zanima me kako se vi to udruziste,i oko cega,i ja sam 10 godina na serbianforum i odje ,znam sve ove nacine vadjenja listi,macova i slicno kao i vi a niko me nepita hoces li sa nama u ovaj nas klan hahah.

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
nije promenjeno samo neces da priznas da si pogresio. Naravno da cenim sto si mi poslao listu i sugurno te necu hejtovati. Zelim ti sve najbolje i lepo se provedi.
pogriesio sam izvini jbg popizdio kad sam vidio izvini

Meni je zanimljivo kada vidim da ima jedan dobar krug ljudi koji je nekad bio kao 1 eto i na skype razgovarali,dijelili znanje ,alate i ostale stvari a sad nemogu ocima da se vide.
Zanima me kako se vi to udruziste,i oko cega,i ja sam 10 godina na serbianforum i odje ,znam sve ove nacine vadjenja listi,macova i slicno kao i vi a niko me nepita hoces li sa nama u ovaj nas klan hahah.
zajebo si ja se druzim sa mnogima i u dobrim odnosima sam .tako da ti to nepije vode i nema klanova samo se ljudi okruzuju sa onima skojima mogu i to je to a da znas sve nacine super za tebe

Последно уредено:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
507
Поени од реакции
1.290
pogriesio sam izvini jbg popizdio kad sam vidio izvini

zajebo si ja se druzim sa mnogima i u dobrim odnosima sam .tako da ti to nepije vode i nema klanova samo se ljudi okruzuju sa onima skojima mogu i to je to a da znas sve nacine super za tebe
Zoki ,znas ja ono sto mislim to i rečem,
zato i pored svega toga sto znam oko iptv ja sam najvise dogurao do vip_a kod tebe a u v.i.p sam i kod dsukia.
A to sto znam oko toga i nije neka stvar,ja te mac_ove ne koristim,jer ja gletam TV na televizor ,ne na pc, znaci treba u najmanju ruku da je dobra visekonekcijska lista, da ne spominjem fluss.
Pozdrav za tebe i molio bih da me niko vise ne pita na mp za mac i listu ,svakodnevno brisem poruke ,dao sam dosta dobrih visekonekcijskih lista i sad sam stao sa tim,imaju na hiljade mac_ova po internetu pa neka sami sebi pronadju nesto,nemoj uvijek da zavise od nekog,kad se sve ovo malo stisa opet cu pocet dijelit..

Член од
17 април 2018
Мислења
182
Поени од реакции
99
Код:
http://195.154.47.95:9998/magLoad.php?type=itv&action=get_all_channels&deviceMac=00%3A1A%3A79%3A40%3AF0%3AFF
Ovaj u STB-u ne ide (bar kod mene)

Koji je port za ovaj?

Kajgana Shop

На врв Bottom