Ne me cudi da zavrsi X.. ubistveni se u kontra atalanta a ovie paceri defanaivci imaatСити каков тим извадиле против факинг Атланта а викендов играат против Ливерпул. А таман мислев да се товари на 1Х.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Каков 1х, 0-4 ќе заврши второто, не знаат кај тераат Аталанта, Сити е прејак
Првото полувреме Аталанта центар не помина, башка овие пенал утнаа за 0-2.
Пеп идиотот викендов ке изгуби како стока против Пул ама битно против Атланта во гости каде можеше да си дозволат пораз да почнеше со резервите децата од по 18-19 години ама не он мораше со 1в тим да почне за на крај нерешено да биде гнида глупава. Криво ми е не уплатив мислев ке тепат со 1виот тим ама тоа е.
знајш дека до крајот бод им треба на Сити за да се пласираат понатаму така ?
Пеп идиотот викендов ке изгуби како стока против Пул ама битно против Атланта во гости каде можеше да си дозволат пораз да почнеше со резервите децата од по 18-19 години ама не он мораше со 1в тим да почне за на крај нерешено да биде гнида глупава. Криво ми е не уплатив мислев ке тепат со 1виот тим ама тоа е.
Тој бод секако ке го земат во наредните 2 кола ама затоа во Пл кога ке изгубат од Пул нека се опростат од титулата.знајш дека до крајот бод им треба на Сити за да се пласираат понатаму така ?
Не те сватив убо затоа и јас истото го пишав дека практично и да се пласираниТој бод секако ке го земат во наредните 2 кола ама затоа во Пл кога ке изгубат од Пул нека се опростат од титулата.
Кизиќ ке направи 120 одбрани и ке победиме Стварно го бива детето затоа не би играл 2каВардар - Киелце 2
Знам дека играм против нашите, ама вреди 2,25 квота на Киелце, поготово кога нашиве се ослабени...