Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako sto nema da gi gree poveke Mitdsubishi LN od 90.000 so crven ili crn panel nego li so panelot od 80.k vo bela boja.За клима неможам да те советувам, тие што го имаат тои модел можат дадат коментар. Мојот совет климата треба да те грее нема да те греат тие WiFi/Displays/Филтри ваков таков тие маркетинг трикови.

Zemisi Ftxf50a. I Ucrown. 12 ka. Ke imas sto Da sporeduvas na zima.Ако некој може да ми појасни зошто на некој клими има auto defrost а на некој не ? Или во случајов конкретно прашувам за Daikin Sensira FTXF50A ? Најверојатно таа ќе ја земам и FTXF35A...ама па некои поефтини клими имаат повеќе модули/settings...
Kolu kosta ednata kolku drugata?
Bez montaza i bez WiFi FTXF35A na ICS kosta 36.680 za mizerni 2.48kw na -7C.
Ovde ke vi gi sobereat parite na 3,5kata koi ke gi dodadat na popustot za 5.5kata
Za pomalce pari mesto FTXF35A se zima Fairy3.5 koe ide so vgradeno WiFi i dava 3Kw na -10 a ne 2.48
So WiFi montaza FTXF35A ke kosta 44.580 a za taa cena imas U-Crown so WiFi i montaza
Цело инфо е пуштено уште во февруари годинава, енергетска Тест репорт све.Сета среќа за Фери-то пушти сервисни, налепници па може да се информираме.
До кај си со пресметките за Тундрата, уште те чекам

Продажната на AERI е 23.500Vivax AERI12 без детално сервисно...расклопена и покажана надворешна Капиларка со тапија...исти случај за цената, реална 20к продажна цена 28к
Цело инфо е пуштено уште во февруари годинава, енергетска Тест репорт све.
Сервисно во кое пишува Throttling Method = Electron expansion valve (EEV)
Прегледај го приврзокот 221800
Најекономично греење (затоплување)
Dzabe jas i na 25 da Ne ja pipam neka si tera taka. Bashka mojte si se zadovolni vo vrska so potroshuvackata i toplinata sto ja nudi klimata a i jas koga si pijam kafe po kartki si sedam :D. Bashkaa imashe period od nekoj si 2 nedeli koga beshe temp -10, -15 Tetovo. Se nadevam naredniov mesec...forum.kajgana.com
Каде тоа пишува дека 23.500 е продажна ?Продажната на AERI е 23.500
Многу блиску до она твое гатање за цената.
Ама U-Crown што го продавале 95.000 денари не коментираш ништо.
Мислам дека треба да легнете и да се преправате дека сте умрени.

https://energosistem.com.mk/product-category/klimatizatsija/klima-uredi/Момци кој е увозник на Митсубиши?дали се разликуваат цените од клими.мк или да си одам со клими.мк.фала
Popust mislam deka davaat samo ako poracash povkeje od 1 klima. Za edna klima ne vervam deka ke daet popust.Што има врска
https://energosistem.com.mk/product-category/klimatizatsija/klima-uredi/
Може да се исценкаш за попусти, имаше корисници им дале некаков попуст.
Nikoj ne treba nishto da pravda, a posebno ne Mitsubishi da mu pravda na nekoe prodavache na Gree od Makedonija, ne bidi smeshen te molam.@FlegmaFX ima tek da si si postele dupeto na temava za da gi opravda cenite za Mitsubishi LN
Belata 79.990
A crvenata 90k nebare bojata pojaka ke gi zagree![]()
MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE по супер цена од 85.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
@Fikshe1989 @FlegmaFX нуди и Вивакс уз Митсубиши треба да си слеп да не увидиш, или он е пола Јапанец пола Кинез, што го прави Мелез![]()
MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE Red по супер цена од 91.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
LN има купено само еден и тоа за у канцелароија (ја платил газдата) и ниеден друг...другите по дома се на FH na Р410 стариот модел....и 500evra поефтин модел од LN...зашто ли го земале поефтиниот модел кој нема црвена боја![]()

) ... значи без разлика дали е тоа субјективно мислење, дали не се задоволни што лошо модулира или троши ко греалица или ТА, или слабо грее слаб издув или е ваква или онаква бучна, нема сервис итн ... по било кој основ НЕЗАДОВОЛНИ од климата што ја имаат!!!
)
)