- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Nema jas sum Januar 2019 uste nema promeniНекој од 2019 да се пофали со промена од задолжителен преглед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema jas sum Januar 2019 uste nema promeniНекој од 2019 да се пофали со промена од задолжителен преглед.
siguren si deka gi odbivaat deka ne gi odnesle istite dokumenti ! Na primer jas najprvo odnesov krstenica od pradedo po baba na tako mi majka i izvodi se razbira.potoa bev izvaden na dopolnitelna ,posrednikot mi rece da odnesam izvodi po prava linija po pradedo .t.e pradedo ,dedo ,tatko isto prezime i mi izvadi potvrda od nekoj klub i mi kaza deka molbata mi e spasena .i dobiv polozitelno od sovet cekam ukaz .
21 mart 2016 na intervju .So srekja neka vi e na site od zadolzitelna na ukaz sto ste samo ako moze da pisete intervju koga ste bile za otprilika da znaeme do kade e stasano fala
A bre momce bre bre imajci tatko so Bg pasos ti si podnel od vujko ti abre a bre posle drugi krivi ce ti bidat.Ja sum na pozitivno od sovet, so dokument (fotokopija od pas na vujko) citam komentari deka Ljotova davala otkazi.. prasanjeto mi e dali da pojdam do Sofija kopija od na tatko mi BG pas da dostavam koj imase (ukaz od 08.08 2019)
Мај 2019?
Koga bese na intervju?
Па ти кажува татко му сега добил указ (август 2019) и само што го извадил пасошот, а човеков пред преку година дена самиот поднел за државјанство, како да аплицирал тогаш со пасош на татко му кога татко му тек сега добил Бг државјанство? Да имал татко му уште тогаш пасош сигурно немало да аплицира со од вујко му документи.A bre momce bre bre imajci tatko so Bg pasos ti si podnel od vujko ti abre a bre posle drugi krivi ce ti bidat.
Od koj datum bese na finalna?Од денес Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија Преку родител, колку би требало до указ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jas vo 2016 koga podnesuvav, tatko mi bese na pola pat do bg pasosA bre momce bre bre imajci tatko so Bg pasos ti si podnel od vujko ti abre a bre posle drugi krivi ce ti bidat.
Jas vo 2016 koga podnesuvav, tatko mi bese na pola pat do bg pasos
So original BG Izvod na rodeni od baba mi /majka mu..So sho dokument mu potpisaja na tatkoti?
Od koj datum bese na finalna?