без да фрлиш 1000евра во таа игра, не стигаш далеку. пазите некој кинез да не ви дојде сите да ве запали.LORDS MOBILE: Barame aktivni igraci koi bi ni se pridruzile vo nasiot prv makedonski guild [Mkd] Makedonija.
Прегледај го приврзокот 221642
Прегледај го приврзокот 221643
Znaci bivase da mi ja unistis reklamata u vietnamska teritoria sme taka da beterбез да фрлиш 1000евра во таа игра, не стигаш далеку. пазите некој кинез да не ви дојде сите да ве запали.
Само македонски играчи примате или имате и странци, затоа што ме буни англискиов на таблата?LORDS MOBILE: Barame aktivni igraci koi bi ni se pridruzile vo nasiot prv makedonski guild [Mkd] Makedonija.
Прегледај го приврзокот 221642
Прегледај го приврзокот 221643
Retko da najdes cist gild imame nekoj mal procent na stranci. Moravme da ideme so taa varijanta da vleceme igraci bidejki e relativno mlad gild, a vo potraga sme po nasinci i niz srpskive i hrvatskive gildovi i nemozes da gi najdes nasive slicni se iminjata. Imase i sub gild so lev3 pokloni ama ni propadna. Ti ja igrasСамо македонски играчи примате или имате и странци, затоа што ме буни англискиов на таблата?
Да ја играм, бев во гуилд каде бевме само балканци, а сега се споивме со Bloodfirre Legacy.Retko da najdes cist gild imame nekoj mal procent na stranci. Moravme da ideme so taa varijanta da vleceme igraci bidejki e relativno mlad gild, a vo potraga sme po nasinci i niz srpskive i hrvatskive gildovi i nemozes da gi najdes nasive slicni se iminjata. Imase i sub gild so lev3 pokloni ama ni propadna. Ti ja igras
Jas bev vo sfs strumf selo okolu godina dena, super bese i mislev deka nikojpat nema da go napustam, no cesto migriravme i posledno otidovme vo k264 i bese pekolno na miuta napadi. A pret toa nekoj od mkd gildot imase pisano na db i po nedela dena od 264 otidov vo mkd.Да ја играм, бев во гуилд каде бевме само балканци, а сега се споивме со Bloodfirre Legacy.
Прегледај го приврзокот 221708
На Re-Volt да не мислиш?Дали некој се секава на една игра, трка со мали коли кои по пат собираат и оружје кое се користи за време на трката? Име на играта?
Играта е прилично стара
Благодарам На тоа мислев.На Re-Volt да не мислиш?