Фан Клуб: Интер

celata akcija za vtoriot gol

brozgara, lautaro, kandreva :cuc::cuc::cuc:
a i finisot na talismanot

лаутаро беше клучен во ова акција, каква само топка во празен простор испрати до кандрева, первезија....

Страшилиште се полувремево. Особено вториот гол :drk:
Не сакам да го хејтам Лаутаро, ама првиот гол требаше да иде пас до ЛУКАКУ ВЕДНАШ.

Да бев Лукаку ќе го пцуев и покрај тоа што збрца гол.
Значи кога Броз е во форма цел тим лагано си гази , врв транзиција до сега, само да не се опуштат

лаутаро беше клучен во ова акција, каква само топка во празен простор испрати до кандрева, первезија....
Сите изиграа добро, најдобар беше Броз (син да го напалиме уште малку), ова е тоа што се бара од средњаци.

Лаутаро е пресебичен, јбг, изглеа нема опоравување кај него, ко у маало у Буенос Ариес да игра.

ja bi idel prvo so broz, 3ca isfrli so nekolku potezi sam, a go napagjaa, uste eden so pas do lautaro, ali u globala sve bese na mesto tuka, i asistencijata na kandreva koj izigra pametno so povratna, i finisot od prva na vesino.
Inace tie se akciite na konte, razvlekuvaat vaka igra do krila standard i sozdavaat golem prostor na toj del od terenot. Kandreva u ovoj sistem gazi idealen e za nego, ali fali uste eden jak levo sto moze podednakvo dobro i napred i nazad, uste poopasni ke bidat taka.

Едноставно мораше да асистира во онаа ситуација Мартинез, ми остава впечаток на себичен играч. Но како и да е не падна бламот и погоди...

Броз одлично движење и дриблинг прееска. Се плашам да не е хакиран... :kafence:

Уживајте, не се распаднаа играчиве.

Срамни грешки имаат второ полувреме, СРАМНИ!

Нека извадат барем нерешено да се има каква таква надеж за 1/8....

Периката се изгуби.

Нема да навлегувам зошто и како, едноставно мораше порано на 2-0 да прави измени...

Според мене нема кривица Конте, единствемо што требаше да направи замена Сенси Весино уште при 2:1....
Почетничките грешки ни ебаа мамата!
Оди сега тепај ги и Славија и Барса... Ахххх бееее, 20 години живот ми имате скратено ццц

Одбраната катастрофа, ама пораз кој ке оди на душана Конте.
Мораше порано да менува, да дозволиш 3 гола во полувреме е срамота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom