Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A u wc na telefonuU dnevnoj, spavacoj i jos jednoj sobi gledam SBB kablovsku, a u svojoj sobi na jednom velikom monitoru gledam IPTV, a na drugom velikom monitoru satelitsku, i mir bog !![]()
I u dvoristu !A u wc na telefonu![]()
napravi koji post bio bi red prije trazenja listePozdrav, novi sam ovde i nadam se da ne krsim neko pravilo postavljajuci post. Zamolio bih ako neko ima kakvu listu sa sto vise dokumentarnih kanala na srpskom jeziku (HD bi bio pozeljan). Moze i sa MAC da ubacim u STB emu.
Hvala unaprijed
napravi koji post bio bi red prije trazenja liste
A zasto trebaju liste da rade u vlc jel stvarno ima neko da gleda tv preko racunara?
Ako oces bit kralj nema i nocne ima da radis a sex zaboravi hahahahahPoslao sam dosta kvalitetnih lista... sad imam opet nekih molbi za liste 6 clanova je zasigurno zamolilo za listu.... nije da ih nemam ali... ja bi sad trebao 24/7 biti aktivan da bi ispostovao sve vas... ocu reci tu nema kraja zato malo cu da odmorim... bez ljutnje... nisam te Pm otvarao... ako je neko od doticnih pitao nesta drugo osim za listu nek se javi ponovo ....
Pozdrav
HahahaPoslao sam dosta kvalitetnih lista... sad imam opet nekih molbi za liste 6 clanova je zasigurno zamolilo za listu.... nije da ih nemam ali... ja bi sad trebao 24/7 biti aktivan da bi ispostovao sve vas... ocu reci tu nema kraja zato malo cu da odmorim... bez ljutnje... nisam te Pm otvarao... ako je neko od doticnih pitao nesta drugo osim za listu nek se javi ponovo ....
Pozdrav