Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Број на преписка ми е 149хх/2017. Положително од 12.08.2019. Дали мислите дека со овој бран ќе ме фатат и мене кога ќе дојдат до тие броеви, или ќе чекам наредна рака, заедно со оние со броеви на преписки 6ххх/2017 и остали ? Бев вратен на дополнителна, затоа прашувам
Баш и мене ме интересира ова

E ako de, ja sum 15.02.2016 intervju, a polozitelno 4 dek 2018. Sto ne ti e jasno? Ke dobies ukaz koga ovie pred tebe sto se na polozitelno ke gi rascistat. Ne si daleku
i jas imav intervju na 15.02.2016 a polozitelno od 5ti dekemvri 2018 :D

koga sme nie na red??

значи мој другар имаше интервју 14.10.2018 со документи од парадедо кој што бил бугарин интервју во скопје и сеуште статус му е Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване . јас сум ноември 2018 интервју и кај мене статус Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване и значи сеуште мислам дека не е стасано до октомври али секој со неговата срекја
Od pocetok na septemvri 2018 intervju seuste so istiot status.

[КУОТЕ = "плоумари, пост: 8774922, члан: 100872"]
Немамо интервју из септембра 2018. по том питању.
Иntervju 12.09.2018 još uvek na zadluzitelno

Имам прашање: ако аплицираш за државјанство преку родители (и не си имал никакви проблеми со законот/осудуваност) има шанси по некоја основа да те одбијат (пример ако на интервјуто ти се падне некој терсене)?

Kako mozam da znam koj mi e broj na prepiska
Intervju to mi bese na 03.11 2016 dopolnitelna edno cudo vreme i za potpis cekam od 12 mart 2019

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom