Среќен роденден Горан, да ти се множат. Ај па за некоја година во Јуве.фала
Sent from my iPhone using Tapatalk
Среќен роденден Горан, да ти се множат. Ај па за некоја година во Јуве.фала
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е па еве сеаепа тој 1 беше за да останат 15.
Логично.Ја гледа некој ? Што напраи за да му дадат жолт одма после голот, да не соблече дрес
Сепак е класа, за наши прилики. Му тежат годините, ама е можеби единствен кој може да даде гол-топка, кој има авторитет и кај судии (колку-толку). За жал, не е исто со него и без него, колку да е „стар“.Како го влечат Пандев уште во национален тим ,не ми е јасно,он не покажа ништо,буквално е дрво чоече,па он не може да издржи ни 60 минути во цел натпревар.Треба да се тргне од селекција ...Сите топки ги изгуби против Австрија,Полска ....Беден е чоече ..... А гол дава денеска за Џеновезе и е најдобар стрелец и натпревари во националниот тим....Мрме е чуден навистина чоече ....Спрдачина е ова чоече ...
Пандев,то треба да се убие ...Сепак е класа, за наши прилики. Му тежат годините, ама е можеби единствен кој може да даде гол-топка, кој има авторитет и кај судии (колку-толку). За жал, не е исто со него и без него, колку да е „стар“.
Како го влечат Пандев уште во национален тим ,не ми е јасно,он не покажа ништо,буквално е дрво чоече,па он не може да издржи ни 60 минути во цел натпревар.Треба да се тргне од селекција ...Сите топки ги изгуби против Австрија,Полска ....Беден е чоече ..... А гол дава денеска за Џеновезе и е најдобар стрелец и натпревари во националниот тим....Мрме е чуден навистина чоече ....Спрдачина е ова чоече ...
Пандев кујзнае од нелегалните милиони ги плаќа таму у репрезентација и Џеновезе да го играат ....Pa ti na 36 godini nema da znaesh da odish , a ne da trcash so 22 godishni i pomladi od nego , on e legenda i taka kje ostane , i ti go spopikuva so posledniot gol pak sto ti go prativ ... Dobro kaza Pandev vakvi kako tebe ne ni trebaat na Makedonija negativci , plukaci samo tie shto si ja sakaat zemjata , Pandev e majstor tuka e koga e najpotreben i za tie 70 min shto gi igra znae da napravi razlika ... Haters Gonna HateGoran Pandev - Amazing Goal vs Brescia
Amazing goal from the Macedonian Football Star Pandev recorded by Samsung Galaxy Phonewww.youtube.com
Pendev e Istorija koja seushte se pisuva
abe hater se kje najde samo on da e u pravo ... ako nekoj e drvo dzabe i da go igraat druzheПандев кујзнае од нелегалните милиони ги плаќа таму у репрезентација и Џеновезе да го играат ....
Автоматски споено мислење:
Пандев е дрво ....... Спрдачинаа .лол вори се запна во Пандев, бог е човекот, се освоил во кариерата, со 95 насто од тие шо ги глеаш на телевизија можи да се спореди, па уште нелегални милиони хахаха
Само една замерка имам за него а то е шо прај клуб од ново, а можеше брендот Беласица да го воздигни.
Toj sakase da ja kupi belasica ama mu pobara 1milion evra i se odkaza. Togas imase muabeti deka Pandev zaedno so Zaev togasen gradonacalnik na strumica zaedno da ja odkupat Belasica. No togasniot sopstvenik pobara javno 1 mil evra i se odkaza.лол вори се запна во Пандев, бог е човекот, се освоил во кариерата, со 95 насто од тие шо ги глеаш на телевизија можи да се спореди, па уште нелегални милиони хахаха
Само една замерка имам за него а то е шо прај клуб од ново, а можеше брендот Беласица да го воздигни.