Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ti o spolovima i laznim nikovima, a gore iznad dokazase da si musko.
Ma i ti si izgleda kao i oni. problem je što si ćorav kao i oni i smeta ti što se žensko bavi sa stvarima kao i ti i vi.
Автоматски споено мислење:

Ma i ti si izgleda kao i oni. problem je što si ćorav kao i oni i smeta ti što se žensko bavi sa stvarima kao i ti i vi.
I tko to može nešto za nekoga dokazati obični drkavci sakriveni iza kojekakvih tudjih slikica. stavite prava imena i prave slike nemojte se stiditi sami sebe. Ja koliko znam mene je mama rodila kao žensko i to ću ostati a tebi ako smeta znaš šta ti je Odjebi i druži se sa rukom kao i dosada

Tačno je to i ja sam još u vipu ,strom je
ukro dsuki vampiru i to stoji.U administraciji nema niko pravo glasa samo dsuki to je sve istina.Traktorista nesviraj ku...
Je vampiru sam ukrao dok je spavao u sanduku sad cu ti kad cu imat vremena kopirat nesto izmedu mene i vampira da vidis ko je kome ukrao i sta dao da se napravi skripta ako vampir laze onda ok ja se slazem hahahah joj al ste naivni,a traktor novi dolazi u 4 mjesecu cu ti slikat nov novcat sportage kia hahhaah.A sta se tice administracije nemozes ti nas posvadat nikad nismo jedinstveni nego sad i ne padamo na te fore gazda i slicno zaboravi momce trebas jos puno ti ucit da nekog zajebes

To si ti sanjao misko nema takvih natpisa kod nas svi dolazimo i odlazimo samo forum ostaje i divni ljudi na njemu i danasnja administracija je fenomenalna ja bolju nisam nikad vidio a u tom okruzenju sam 25 godina.Fucka se meni sta ti mislis to je tvoje misljenje ja svoje znam i ne padam na takva pisanja neces me raspalit sa tim pisanjem
Ma meni svejedno samo se ne trebas mesati gde se ne spominje tvoje ime i sta ima da kritikujes nekoga kad si dobio ili ukrao svejedno storm sa otvorenom scriptom od doticnog

Ljudi,hocete li mi objasnit sta vam to znaci traktorista..

animirani-saobracajni-znakovi-24.jpg

Samo da vas pozdravm:) Posebno Zokiniko:) sad ja znam sto ti imas vremena trositi svoje damare na prstima;) pa vas je dvojca zoki i niko ;)

Sto se tice konekcija nije porblem kod vas obicnim ljudima ,nego ovu Uhljupi sot glume velike uzmu liniju i postavljaju na svoje panele,jer nemaju svoje locale niti bilo kakave kanale nego ovako cekaju da neko izvuce neku liniju iz mag koja traje 1h do 2h maksimalno.

A ni ti nisi neko zensko... Da jesi, nebi bila sama... Uz to nemas kulture i psuješ kao kočijaš
Nisam sama imam čovjeka i Hvala Bogu djecu za razliku od vas nekih drkavaca a naučila sam se pokraj takvih kao što ste vi boriti pa i lajati kao kočijaš. Bolje ti je izvadi ruku iz gaća i izadji nadji makar kakvu rupu u ogradi ako već nemožeš žensko

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom