Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Најзгодниот дечко да го облечете во парталави алишта и да вози пони точак, нема да биде заприметен од ниедна женска...па сеа вие штрумфувајте како сакате:rolleyes:
На секои сто што ќе ги сретне една ќе го запримети. Сестра ми се омажи за човек....немаше вода во очи, до сега има запечалено преку 300 000 евра. :)
И експоненцијално расте, тоа е.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.492
Поени од реакции
10.397
На секои сто што ќе ги сретне една ќе го запримети. Сестра ми се омажи за човек....немаше вода во очи, до сега има запечалено преку 300 000 евра. :)
И експоненцијално расте, тоа е.
Блазе си и, овој мојов само со мускулите си остана:(

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не е она добра. Швалерката негова е добра. Иначе немаше да учествува у форумо :ROFLMAO:
Може се има пропедерчено, тие на стари год. со мускули сомнителни се.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
И ти па сеа заебаваш ли ме? o_O Аватари ли сме ние, шо ли сме? ;)
Абе Аватари сме, ама не до толку :D
Tи имаш екстра чакра развиено, толку некој да знае не е нормално.

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Не се сите, 87.5% се. Ниту една девојка ми нема така направено а и да ми направи нема да ме повреди бидејќи одамна се знае како стојат работите.
Останатите 11.5% не ги задоволуваат општо прифатените објективни карактеристики за убавина.
Она што преостанува е да се најде таа една од сто...
Вистинa е декa пoстoјaт тaкви штo се пaлaт нa пaри и мoќ, се пoчести се, мoжaм дa издвoјaм примери, aмa не имa нaс и ретките, јaс нa пример не уживaм вo пaри и луксуз, имaв пaртнер без aвтoмoбил, и друг сo oбичнa стaрa кoлa и вooпштo не ми претстaвувaше прoблем штo не беa дoбрo ситуирaни.
Секoј си имa пoстaвенo критериуми, и фaлa бoгу, имaм мoзoк дa зaрaбoтaм oткoлку дa чекaм дечкo дa ме спoнзoрирa, здрaвa сум и прaвa зa дa вoзaм aвтoмoбил и јaс aмa ете, не ми претстaвувa зaдoвoлствo.
Не ми е пoнижувaње дa се вoзaм вo aвтoбус, и тoa е се.
Амa не мoрaм дa се oбјaснувaм, твoе прaвo дaли ќе верувaш.

Инaку, се пoчестo пoстoјaт и мaшки спoнзoруши пa...
Она има ногу јак, стабилен карактер. Прво плачеше од родителите шо и се мешале за дечкото бивш кој на пошеток беше супер типче, за после да плаче од него. И за да не и се мешаат веќе родителите она отиде кај нив таму негде у странција :D
Не се грижи, вo Мaкедoнијa сум.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Што сакате повеќе кога живеете во земја со трул менталитет. Поголем дел гледаат само да најдат богат/а партнер/ка за да не мора да работат односно да може да си се шетаат. Не велам дека не постојат врски во кои љубовта е пресудна односно партнерите се во врска поради тоа што се компатибилни. Мене искрено ниту финансиски средства ме интересирале некогаш, оти не би сакал да ја гледам партнерката како банкомат ниту пак таа така да ме гледа. Најмногу ми е жал ми е за оние кои ги лажат дека ги сакаат, а кога ќе снемаат пари и нема да можат да ги носат на летувања и зимувања ги откачуваат. Денес се е сведено на измами и искористување како во сите сфери така и на љубовно поле.

Член од
24 декември 2008
Мислења
403
Поени од реакции
245
Излегов со една девојка 6 год помала од мене, дејтот беше се најдобро заедно бевме повеќе од 4 саати, после кратко време ја побарав пак, но сега измислува оправдување дека не можи, и дека ко ќе била слободна таа ќе ме побарала. Во меѓувреме продолживме со комуницирање како ништо да не било.

Вреди да трошам време или не ?
искрено карактерно многу ме бендиса

Kajgana Shop

На врв Bottom