LP1519
ЧастиОбраз
А до негде кд се размисли.. менталитет наш македонски е такв.. ебан, лсно покоран, предавнички а полициска ни држава.. назад смо много назад за много работе за жал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прати ми го кодексот на навивачки групи во Македонија во пм ... Зошто Лозари навиват кога дури и патиките му ги земаа на нивни член 1060. Или а видеш фаланга и те асоцира на одземените работи од чентовци, епа провери фалангата и ултра банда што прави оваа и претходната сезона бројка,гостување бројка и организацијаПрегледај го приврзокот 220306Прегледај го приврзокот 220307
Според навивачките кодекси после одземени транспаренти навивачката група е распадната..
Вие како група не постоите
Па баш тапан и ударно знаме не е истоПрати ми го кодексот на навивачки групи во Македонија во пм ... Зошто Лозари навиват кога дури и патиките му ги земаа на нивни член 1060. Или а видеш фаланга и те асоцира на одземените работи од чентовци, епа провери фалангата и ултра банда што прави оваа и претходната сезона бројка,гостување бројка и организација
Само патиките се земени, тапанот е на цпб, искористен е за слика на патиките. Ова е дешавка на финале куп МЗТ - Работнички во Кавадарци прехлани. Кога Лозари ги нападнаа Цпб, и го изедоа.Па баш тапан и ударно знаме не е истоВо случајов што го збориме не е еднина, туку множина... повеќе знамиња.
Лозари? Ги извадија од патики, ете и фото доказКако то го изедоја,или си се смешал со друга ситуација?
Не отварај веќе зборани теми за кои 90% од форумот точно знајме како било и шо било...
Тогаш ви падна дукс цпб , ве сокршија има и видеа како летат вашите членови преку 5реда со 2бокса,а тоа со знамето шо сте ни го земале,тоа е знаме на под група која денес не постоиСамо патиките се земени, тапанот е на цпб, искористен е за слика на патиките. Ова е дешавка на финале куп МЗТ - Работнички во Кавадарци прехлани. Кога Лозари ги нападнаа Цпб, и го изедоа.
Прво јас сум за МЗТ, а второ бев од спроти и ја видов цела ситуација. Се залетавте и после незнаевте како да избегатеТогаш ви падна дукс цпб , ве сокршија има и видеа како летат вашите членови преку 5реда со 2бокса,а тоа со знамето шо сте ни го земале,тоа е знаме на под група која денес не постои
Тоа со бензиски е поединци или други луѓе ме сваќаш нели сигурно воѓата не бил,оти лозари тогаш се 600души и може некој малечки биле и ај ке му кршиме автобусотПрво јас сум за МЗТ, а второ бев од спроти и ја видов цела ситуација. Се залетавте и после незнаевте како да избегате. Никогаш не би ги бранел цпб педерчиња тешки, ама што е вистина, вистина е. После утакмицата на неутрални нивни 5-6 души им се залетавте и тука повредивте 2 ца. Нападот беше 15 на 5 пред бензинската.
Е ради вакви размислувања сцената не ни ја бива. Затоа и ни треба распаѓање.Па после викајте дека ЛОЗАРИ не се број еден во моментот.