Духот и по смртта на човекот живее?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
Еден пост на хрватски и доволно е...

и назад на тема

Еден пост на хрватски и доволно е...

и назад на тема
ne e, ako razbiras hrvatski, mozese da vidis deka drugite dva posta koi se sega isbrisani bea vo vrska so temata i sodrzea odgovor na postavenite prasanja.

P.S. Zosto ne se brisat postovite na angliski sto se? Zasto ne vikas deka i eden post na angliski e dovolen? Da ne sum ja kako Hrvatica diskriminirana tuka? Ili vi smeta jazikot?
Jbg ne sum ja kriva ako imate kompleksi...

Комплексна моја хрватице.... форумов има правила кои не ги пишав јас - но тука сум да ги запазам и спроведувам, англиски е интернационален јазик и како таков си има свое посебно место.

Никој не те дискриминира и немој да играш на таа карта - и сама како хрватица т.е најпаметна знаеш дека претеравте и со какви постови си флертувавте со Ставрогин тука - ова коа веќе јавно ме нападна еве ти јавен одговор и од мене.

Секое добро хрватице.

Бок.... Цмок што и да ти одговара.

Комплексна моја хрватице.... форумов има правила кои не ги пишав јас - но тука сум да ги запазам и спроведувам, англиски е интернационален јазик и како таков си има свое посебно место.

Никој не те дискриминира и немој да играш на таа карта - и сама како хрватица т.е најпаметна знаеш дека претеравте и со какви постови си флертувавте со Ставрогин тука - ова коа веќе јавно ме нападна еве ти јавен одговор и од мене.

Секое добро хрватице.

Бок.... Цмок што и да ти одговара.

Ja nemam kompleksi, da imam ne bi pisuvala tuka na ovoj forum;)

Flert..boga ti...:D

Hvala, hvala. Ali ne si fer. Mi gi izbrisa odgovorite na prasanjata, ali ok....

Требе да се „заслужи“ духот за да живее и после физичката смрт.

Што тоа ДА !?
Дај еднаш објасни фино лепо за тој живот после смртта, за тој дух, за какви заслуги станува збор...само те молам без видеа:facepalm:
se sakash na gotovo odi baraj si

Верувам и мислам дека живее , смртта не е крајот е крајот на материјалниот живот само ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom