Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако веќе си запнат да фрлаш толку пари,гледај Тошиба поточно Сузуми 10каЗдраво дечки. Дали можете да ми препорачате клима за добро изолирана соба од 15м2 (изолиран таван, ѕидови, ПВЦ прозори), со буџет до макс 50-60к денари? Фала.
Eve koj ja proizveduva https://www.facebook.com/Noabraspaz/videos/242832853046514/?t=9me interesura nesto podetalno za klimava dali ima greaci na kompresor i kondez i koj e proizveditel na inverter klimava
CENATA E ODLICNA
Прегледај го приврзокот 220274
Предности:Јас ке пробамсо коментарот ме изнасмеа
се читаме кон Јануари 15'ти и плус со видео запис
поздрав..
Sala na strana me interesira koj e proizvoditel na Tadiran i konkuretno toj model od 22.990 den dali ima greaci ili ne se mislam za vtora klima pomegu Tadiran alpha i Haier Tundra 3.5 kwEve koj ja proizveduva https://www.facebook.com/Noabraspaz/videos/242832853046514/?t=9
Sega se na pauza. Veselo AC/DC, grmotevici... veselo!Mala sala! Stara kompanija. https://www.tadiran-international.com/about/ ....
Климе,и после 1000 страни “греачот” те премислуваSala na strana me interesira koj e proizvoditel na Tadiran i konkuretno toj model od 22.990 den dali ima greaci ili ne se mislam za vtora klima pomegu Tadiran alpha i Haier Tundra 3.5 kw
Ne me premisluva gracot tuku ne sakam inverter klima so greaci ako Tadiran Alpha ima greaci na kompresor i kondenz ne ja zimam ke si zemam Haier Tundra a ako Tadiran Alpha nema greaci ke ja zemam nejzeКлиме,и после 1000 страни “греачот” те премислува![]()
ova kako nadopolna sto pisav ima razlika od kamen do kamen.
Taka e ja analizirav 50 pati pred da se javam..koga znam deka e od japan site somnexi pagat vo vodaНе се премислувај сега!Климата не е лоша,и штом си сакал јапанац ќе имаш јапанац.Само притисни ги малку,закани им се!
@beneamata
Прегледај го приврзокот 220255Прегледај го приврзокот 220255Прегледај го приврзокот 220258Прегледај го приврзокот 220257
Морав вака,неможам да го прикачам документот.
kupisi tundra proverena rabota ti e toaSala na strana me interesira koj e proizvoditel na Tadiran i konkuretno toj model od 22.990 den dali ima greaci ili ne se mislam za vtora klima pomegu Tadiran alpha i Haier Tundra 3.5 kw
Druze ako znaes nesto korisno za Tadiran Alpha kazi koj ja proizveduva i dali ima ovoj model greaci ?kupisi tundra proverena rabota ti e toa
ovie od Izrael ne se klimi tie ti se specijalizirani za oruzje moze da ima nekoj pistol skrien vo nadvoresnata![]()
![]()
![]()
![]()
Не се лути одма,го задевав човекотza izbor na klima neka te sovetuva dobar poznavac... komentarov moj e podrska na tvoeto izrazuvanje deka taa gradba ima popostojana temperatura od obicnite blok cigli ili polni tuli.ama toa e... sekoj so svoe mislenje i tvrdenje(sega naucno dokazano ili ne ne se znae).
Автоматски споено мислење:
i vo turcija odredeni modeli...drugite japonski modeli vo china... golfot kako germanski avtomobil se proizveduva sekade osven vo germanija.....ako se gleda na toa kade se proizveduva covek da ne kupuva nisto![]()
ne se nalutiv... kako dopolna bese mojov komentar.. eve bonus... iphone kako americki brend se sklopuva vo kina... nike kako americki brend ne se proizveduva vo usa isto taka adidas... gorenje brendoT veke ne e gorenje... milioni primeri imaНе се лути одма,го задевав човекот
Заборавив дека и ти имаше ФТХФ,немав намера да ве тролам...![]()
Ако веќе си запнат да фрлаш толку пари,гледај Тошиба поточно Сузуми 10ка