Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Greska si posle promocijata pred 3god koga bese 8gb=384den. posle toa Maxi paketor e 5gb..... Sega gledam ima on line promocija max e na pola cena prviot mesec i 10% za on line nadopolnuvajne....Намалиле интернет од 6 на 5гб во макси пакетот. Педери !
6гб беше другар. го активирам секој месец истиот пакет. Сега е 5гб.Greska si posle promocijata pred 3god koga bese 8gb=384den. posle toa Maxi paketor e 5gb..... Sega gledam ima on line promocija max e na pola cena prviot mesec i 10% za on line nadopolnuvajne....
Lyca Maxi.?,6gb.? Ok ...kako ke kazes ....6гб беше другар. го активирам секој месец истиот пакет. Сега е 5гб.
Druze mi go zede muabetot od usta ...istoto ke mu go pisuvav ..ama sekoj so svoeto ....mislejne/tvrdejne ..kako i da e i jas nekade od juni/juli 2016 imam 2br, koi se sekogas aktivni ...3 godini rabotam vo lycamobile....Maxito eve dve godini e so 5 giga...nikogas ne bil so 6...
Со што проблеми се соочи?Вчера му активирав на татко ми Лајка бројче. Па човек треба доктор на науки да биде за да почне да користи нивни број...
Генерално, немав проблем. Самата процедура е долга и непотребна.Со што проблеми се соочи?
Генерално, немав проблем. Самата процедура е долга и непотребна.
Ставам сим картичка, вадам сим картичка па пак ставам сим картичка, кодови, матични итн. Уште број на чорапи да побараа...