Фото натпревар 145 - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Најфотка на домашен миленик

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
...според тежината на самата фотографија да се запази централно субјектот како тема „ домашен миленик“, но и неговата околина се двоумев меѓу мачето на @grande-juve и кучето на @Acohipmk, но сепак повеќе ги сакам кучињата така да одлуката падна! :)

Ima li lista na temi shto pominale???
...па нема врска ако има теми кои се дуплирале, важно да се дружиме со сопствени фотографии, а ти ќе си отвориш тема по сопствена желба, ТУКА се кои теми биле!

Последно уредено:
Ima li lista na temi shto pominale???
Можеш и да се инспирираш од листата. Ако гледаме да не се повторуваат теми треба да престанеме со натпревариве ;)

Можеш и да се инспирираш од листата. Ако гледаме да не се повторуваат теми треба да престанеме со натпревариве ;)
....темата треба да биде, по можност фотографот да ја има во своето фото портфолио или лесно во моментотда ја направи, ако дадеш тема „Кенгур и лавот“:shook: сигурно дека нема да има фотографии! :несвест:

....темата треба да биде, по можност фотографот да ја има во своето фото портфолио или лесно во моментотда ја направи, ако дадеш тема „Кенгур и лавот“:shook: сигурно дека нема да има фотографии! :несвест:
No shit!
Автоматски споено мислење:

@коцка Otvorena

Последно уредено:
... што значи ова, мислам во превод? :confused:
На македонски би му дошло „АЈ НЕ ЗЕЗАЈ, СТВАРНО? АЈ ШО ЗБОРИШ“ (кажано саркастично).
Демек очигледно е тоа што си го кажала. Се подразбира дека е така и не треба да се спомнува.

На македонски би му дошло „АЈ НЕ ЗЕЗАЈ, СТВАРНО? АЈ ШО ЗБОРИШ“ (кажано саркастично).Демек очигледно е тоа што си го кажала. Се подразбира дека е така и не треба да се спомнува.
...така ли? а како ќе преведиме на пример „ не сери“ на англиски несаркастично?:cautious:

... како и да е, после таков одговор на мој нормален коментар не му учествувам на негова тема со моја фотографија, он мене ,, no shit,, ! :neetaka:

Дечки ајде без заебавање и без лутење, ставајте фотки и да гласаме
@Anon dont defecate ме уби ахахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom