Наслови на фото натпревари

од 10.02.2014 година биле застапени следниве Наслови на Фото Теми :

1. Урбана приказна
2. Луѓе и работа
3. Моја „чудесна“ земја
4. Македонско девојче - китка шарена
5. Пиво
6. Вода
7. Панорама
8. Храна
9. Архитектура
10. Раце
11. Макро
12. Деца
13. Планина
14. Контраст
15. Минимализам
16. Ноќна фотографија
17. Центар
18. Сенки
19. Рефлексија
20. Еснафи
21. Спорт
22. Чевли
23. Нова Година
24. Фотографии
25. Животни
26. Портрет во црно бела техника
27. Книги
28. Геометрија/ Симетрија
29. Изгреј/Зајдисонце
30. Насмевка
31. Снапшоп
32. Јесен живота
33. Љубов
34. Работа (куча посо, посо куча)
35. Флора
36. Лето
37. Мостови
38. Прозори
39. Црно бела техника
40. Црно - бела фотографија со колор шмек
41. Цркви
42. Старо
43. Туѓоселфи
44. Птици
45. Планини
46. Есен
47. Силуети
48. Овошје и зеленчук
49. Небо
50. Нова Година
51. Мода
52. Портрет
53. Дечиња
54. Движење
55. Релакс фото
56. Турист фото
57. Реклама
58. Гужви фото
59.
60.
61.
62. Фемили портрет
63. Слика со миленик
64. Студио со фотографија
65. Улична фотографија
66. Стара архитектура
67. Есен есен златна есен
68. Улични уметници
69. Животинско царство
70. Случаен кадар
71. Живот на снег
72. Пат
73. Сино или зелено
74. Дуќан продавница
75. Клупски приказни
76. Ноќна фотографија
77. Изгреј сонце
78. Спортски настани
79. Мотори
80 Домашна атмосфера
81.
82.
83.
84.Шеф во акција
85. Портрет
86. Црно - бела Street фотографија
87. Деца
88. Предмети
89. Јавен транспорт
90. Градот и светлината
91. Поглед од дома
92. Во изградба
93. Дедо Мраз
94. Верска фотографија
95. Споменка
96. Пијалоци
97. Ретро предмет
98.
99. Минимализам
100. Дрвја
101. Пролет
102.
103. Едно со природата
104. Автомобил
105. Улични пазари
106. Линии/ Текстурии
107. Облаци / Смог
108. Животот во селата
109. Венчавка
110. Хотел (бренд име)
111. Црно бела фотографија
112.
113. Животни
114. Птици
115.
116.
117. Вертикална фотографија
118. Една маалска ако може
119. Балкони
120. Пешаци
121. Еротска фотографија
122. Еротика 2
123.
124. Новогодишни моменти
125. Снежни моменти
126. Светлина
127.
128. Левитација
129. Реклама
130. Птичја перспектива
131. Инсекти
132. Мостови
133. Изгрејсонце/Зајдисонце
134. Животни
135. Автопортрет
136. Фотографија од концерт/фестивал/настан
137. Панорама на омилениот град
138. Планина
139. Геометриски форми
140. Beautiful fail (добра фотка направена по грешка)
141. Месечина
 
Последно уредено од модератор:
...доколу се отвори нова тема може да се „земе“ број кој е слободен назначено со # пред темата да би се пополнил списокот или пак да се внимава за следниот број - последователно, а да се прочитаат кои теми биле до сега, за да не би се повториле истите наслови, воедно овде просторот може да се искористи и како постирање коментари околу предлог за фото тема на некој член што би било идејно решение на членот што победи, а слабо стои со креативни предлози за теми т.е. не му текнува наслов за фото напреварот! :)
 

коцка

Curiouser and curiouser!
...доколу се отвори нова тема може да се „земе“ број кој е слободен назначено со # пред темата да би се пополнил списокот или пак да се внимава за следниот број - последователно, а да се прочитаат кои теми биле до сега, за да не би се повториле истите наслови, воедно овде просторот може да се искористи и како постирање коментари околу предлог за фото тема на некој член што би било идејно решение на членот што победи, а слабо стои со креативни предлози за теми т.е. не му текнува наслов за фото напреварот! :)
Ме откри колку дупки сум правела при отварање теми ама фала за помошта за темава
Имаме теми за скоро 5 години!!!!
После темата во пинеделник ќе почнеме од број 1!
 
Ме откри колку дупки сум правела при отварање теми ама фала за помошта за темава Имаме теми за скоро 5 години!!!!После темата во понеделник ќе почнеме од број 1!
..ќе погрешиш,
овие теми треба така да останат тоа е „архива“ на фото натпреварот, Ти како модератор можеш да влезеш во насловот на ова тема што ја поставив и само ќе додадеш нови теми, прво ќе ги пополнеш „празните дупки“ после ќе продолжиме до каде застанавме, но никако од почеток од број 1, а ова све да избришеш ! :neetaka:
 

коцка

Curiouser and curiouser!
..ќе погрешиш,
овие теми треба така да останат тоа е „архива“ на фото натпреварот, Ти како модератор можеш да влезеш во насловот на ова тема што ја поставив и само ќе додадеш нови теми, прво ќе ги пополнеш „празните дупки“ после ќе продолжиме до каде застанавме, но никако од почеток од број 1, а ова све да избришеш ! :neetaka:
Тогаш што ќе ни е темава?! Со @Петра П. зборевме да направиме тема каде што ќе се стават сите теми кои ќе бидат за натпревар и ако не ти се свиѓа актуелната си се спремаш за наредната тена :)
Никаде не спомнав бришење
 

AceCaleb

Деспот на Адот
Не е лошо и да се знае што теми имало, особено за сите тие нови членови што се уклучуваат, па да не повторат некоја тема од пред месец дена и слично. Кул е списоков горе, одамна предложив некој да се позамара за да ги извади сите теми што прошле :D
 
Да прашам дали е во правилата да се даде тема нешто како автопортрет , или тоа ги крши правилата на анонимост, не дека таа тема ќе ја зададам ако победам , ама така сакав да си прашам
 

коцка

Curiouser and curiouser!
Да прашам дали е во правилата да се даде тема нешто како автопортрет , или тоа ги крши правилата на анонимост, не дека таа тема ќе ја зададам ако победам , ама така сакав да си прашам
Воопшто не е против правилата, само е ризик дека нема да има доволно пријавени. Еднаш на почетокот некој ја даде или проба да ја даде и пропадна. Пробај ако сакаш, сепак може да биде автопортрет а да не се види лицето ;)


Браво!!!! Четврток е а веќе мислиш на тема ;)
 

Маркетинг

На врв