Фото натпревар #145 - Домашни миленици

• Креатор на темата Креатор на темата Wacky87
  • Време на започнување Време на започнување
Од сега најавувам ќе гласам за @Red John :) Вакво позитивно суратче мора да се награди :)

За саат отприлика ќе гледам да ставам тема гласање, имаме еден куп слики, да не губиме време
Може @bijons ?:P

За саат отприлика ќе гледам да ставам тема гласање, имаме еден куп слики, да не губиме време Може @bijons ?:P
... можи! „ кокуренција“ е силна (не мислам на нелојална кокуренција, ниту на пионерска кокуренција, ниту на автомобилска кокуренција) :P
цитирам ...:,, Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземањето на авторски содржини (текстови и фотографии), како и нивно линкување НЕ е дозволено без согласност од Редакцијата на ЕКИПА ,, ...затворен цитат!
... а некој да го поправи зборот „кокуренција“ а? не може човек да „го прекрши законот“ да превземе таквов текст, новинари сте или не? .... ]
коНкуренција! (y)

Последно уредено:
... не е страшно да се греши со „кокуренција“, страшно е да се продолжи со грешката на форумов, а други членови ќе читаат, па и тие по инерција така ќе го пишаат/ читаат, инаку бев многу изненадена колку сериозни портали, сериозни текстови од профи новинари на Нет го применуваат „кокуренција“ наместо „коНкуренција“ што ги дадов за пример, инаку овде @Anon за една запирка доближена на зборот ќе ме тепаше, ама некако спласна во дидактична активност, а не пак јас тебе, дури ниту те цитирав :P

ywDqYt3.jpg

Лиска.
Многу ми недостасува у пм.
Се оладив. Мислев дека не ми фали.
Но баш денеска кога се паркирав ми текна на нејзе. Секогаш после паркирање кога ја отворав вратата се појавуваше од нигде никаде и скокаше на мене.
Ме сакаше.
Се радуваше на мене.
Веќе подолго време никој не го прави тоа.
Океј, некои го прават ама, не е тоа тоа...

... не е страшно да се греши со „кокуренција“, страшно е да се продолжи со грешката на форумов, а други членови ќе читаат, па и тие по инерција така ќе го пишаат/ читаат, инаку бев многу изненадена колку сериозни портали, сериозни текстови од профи новинари на Нет го применуваат „кокуренција“ наместо „коНкуренција“ што ги дадов за пример, инаку овде @Anon за една запирка доближена на зборот ќе ме тепаше, ама некако спласна во дидактична активност, а не пак јас тебе, дури ниту те цитирав :P
Извинете сите ама уште сум збунет што се случува и не разбирам :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom