Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ситроен.„Фиќето“ не ми е убаво а миниќот не е лош али не се спроедува со ситроенот.

Mini FOR THE WIN !!! Ipak ima BMW masina a ne drugive francuski i italjanski lajna !

Mini FOR THE WIN !!! Ipak ima BMW masina a ne drugive francuski i italjanski lajna !
Новите бензиски мотори на Ситроен VTi се во соработка со BMW така да ова ти паѓа во вода :) Ситроен имаат 1.6 ВТи со 120 коња и 1.6 турбо со 150, некои модели и со повеќе КС ако не се лажам, зависи конкретно и од самиот модел.

Cooper S FTW :) a za sorabotkata megju BMW i CITROEN ne znaev , fala so me informira , vozam Honda i Audi i ne se zamaram mnogu za maleckive taka da ipak plus informacija od tebe Blagodaram :)

Мини, еднаш да го возите ќе паднете во депресии за да го имате.

Ја би фиат 500 со шкорпија на него :smir:
Слабост ми е Abarth

Кога ќе видиш малце и ќе се едуцираш што се излегло откај французите, а посебно откај италијаните, тогаш пробај да ги наречеш лајна.

E toa ti e plukas po nest oa neznaes so e toa i zosto plukas :toe: inaku od ovie trite abartot mi leze na dusa a od obicnite verzii citroenot nekako po sekojdnevno mi izgleda a minitio nekako poretro izgled e

некоја помош/решение капакот за резервоар не лепи добро и централната го промашува станува збор за опел астра ...позз

1.6 16v моторот е добар, 1,4 12v се покажа многу лошо кај бравото

Дали некој може да ми каже каде се рентаат спотски автомобили во типот на БМВ З4,Хонда С 2000 и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom