Еве мене лично одличен ми беше тој од 2011 можеби м ие гледан 2-3 пати и никогаш не ми бил досаден.Само јас пишувам на темава ебаве тоа хорорџиите
Прегледај го приврзокот 231162
Се надевам дека нема да го усерат како тој во 2011...
ок, знам дека ќе го усерат
- Приказната ОК солиднаЕве мене лично одличен ми беше тој од 2011 можеби м ие гледан 2-3 пати и никогаш не ми бил досаден.
Ти си имаш некоја мана со ова римејковиве
не ме ду.и за ефектите, сега го гледам овој од 1982, хаската коа ке влезе во кафезот, кој е ефект е тоа кога ке почне да ја прска хаскава мислиш у автоперална се наога, тоа ти е исто да ми кажеш телевизорите од од 82 се подобри од денешните тв и ред други работи- Приказната ОК солидна
- Самиот крај со хеликоптерот и кучето - одлично
- Ефектите =
А знаеме зошто The Thing од 1982 е сметан за култен филм... ради ефектите, е тоа во новиов од 2011 тотално го усраа
Не може ефекти од 1982 да бидат подобри од 2011 вие си знаетеPa da de, ustvari thing 82 e najdobriot remake film so e nekad napraen.
Mora so scirea tuka da se soglasam, prakticnite efekti vo svojot vrv nasproti los cgi od 2000te... Nema sporedba.
Inace go gledavte doctor sleep?
Kolku nepotreben film... Ama dobar bese.
Неможе да бидат во акциони филмови, во Сај Фај филмови, али во Хорор филмови можат постарите ефекти да бидат подобри од поновите. Чист пример ти се The Thing филмовиве што ги дискутираме. Еве ти како фан на верзијата од 2011 дали знаеш дека филмот го планирале да го прават со практнични ефекти со мала доза на CGI? Сите подготовки биле спремни и дел снимени, кога добиле наредба од Универзал да одат на "посигурната" варијанта со full CGI ефекти, што на крај се покажа како најголем минус на тој филм.Не може ефекти од 1982 да бидат подобри од 2011 вие си знаете