- Член од
- 27 март 2019
- Мислења
- 282
- Поени од реакции
- 270
Cekaj te be luge 4063/2019 navistina ceka ukaz proveriv
Како од каде информацијата? Па на сајтот можеш да внесуваш секакви бројки на преписки и да го видиш нивниот статус, луѓе многу сте мутави навистина.Od kaj ja imas informacijata?
Значи подобро е преку конзулат да аплицираш, јас мај 2019 интервју ќе се изначекамCekaj te be luge 4063/2019 navistina ceka ukaz proveriv
Кога поднесе и кога зеде братучед ти?Здраво
Нова сум, се регистрирав за да пишам за пасошот. Во јануари бев на интервју и уште сум на задолжителна. Јас сум со свидетелство од дедо. Братучед зеде за 11 месеци од интервју, имаше еден златен пееиод. Сестра ми од 2016 е заглавена и чека указ. Доколу ми се смени статусот, ќе пишам. Засега се е исто.
Нјама пристап на темава 7 дена. Се надевам нема да го зголемиме времетраењето на банот.Нјама пак укази
Автоматски споено мислење:
Нема укази денес
Tie sto se na finalna se od nasata drzava ili od drugi drzavi, ako se od nasiot konzulat ne e nisto cudno da e so prijateli i mito toa za zal uste pominuva kaj nasIma kup prepiski od 2019 shto se na finalna, ne mi e jasno kako...a ima i mnogu od januari 2019 shto se na zadolzitelna. Zboruvam za prepiskite preku konzulat. Ima i nekolku sto cekaat potpis.
Мислам 2014/5 беше на интервју.Кога поднесе и кога зеде братучед ти?
Jas sepak mislam deka kako sto najavija deka drzavjanstvo so zdravi dok ke davat za 1 god za novo apliciranite, deka ke ja pocituvat ovaa zakonska odredba.Tie sto se na finalna se od nasata drzava ili od drugi drzavi, ako se od nasiot konzulat ne e nisto cudno da e so prijateli i mito toa za zal uste pominuva kaj nas
Od utre ocekuvam ukazi, malerot e suspendiranНјама пристап на темава 7 дена. Се надевам нема да го зголемиме времетраењето на банот.
Мерси.
Што подразбираш под доста јаки документи?јас бев на интрвију 7-01-2019 во Софија со доста јаки документи и сеуште сим на задолжителна,мој совет не си правите бајрам со умот .поздрав