Veleki pozdrav i Vama, MiroBec...Da niste Vi, šta bi gledali đaba Mi....MiroBecdobro jutro svima vama koliko vas ima
Neko napisa d akradem Moju tv bih a sta vi ovde pojedini radite svegati
hahah
nema on toPa zašto to ne uradiš, što druge nagovaraš da to učine, ako to želiš da se dogodi učini to i gotova stvar.
ne nekoliko, nego svi ne rade......Ljudi nema potrebe vise da se javljate , zavrsili smo veceras sa bitkom.
Ko nije stigao da se javi evo jedne liste koja je neogranicena u svakom smislu
mnogo konekcija i vremenski free
Ova lista uopste nije losa nema trzanja ali ima nekoliko kanala koji ne rade
Mozda nijesi provjerio sa ip adresom od prave drzave,inace rade liste od njih,ali kao i kod vecine servera ima jos dosta kanala koji im nijesu u funkcijiAktivna lista a meni ne radi sa ni jednom IP adresom.Da li treba play_token ili user_agent ljudi???
Pozdrav
kaze da ce (lli cu to ja morat uradit ) znaci ima nesto.nema on to
E kako nema da siri kad hoce da dobije jos drugi stvari ,listi ili bilo sta da nemislis da ce uzme da plati za nih.I da, i ako hoćete da vam netko nešto i da i olakša, morate biti od povjerenja.. Znaci kad dobijete nesirite okolo... Nekaćite javno, ne uništavate, i ne vrijedja te ljude koji su proveli dane i dane da naprave neki alat, nadju naćin samo zato sto nisu to odmah podijelili s cijelim neto m
Za ovaj deo mnogo bre jedes govna , smanji malo stetno je po zdravlje.Decki morate nauciti a ne trazit alate.. Ti alati sluze samo da ubrzaju stvar... Onaj koji ući i malo razmišlja. Moze doći do liste bez ijednog alata. Neznate u notpedu raditi a vi bi alate.. Alat isto ništa ne vrijedi ako ga ne podesis dobro.. Do lista sa vise konekcija i do servera nekih došao sam s naj običnijim wotveb.... Morate razumjeti sto trazite i imati vremena.. Pratiti sta ljudi pišu, razmisliti o svakoj slici ili postu, isprobavati... Itd.
Za ovo skidam kapu , sve tacno.da, i ako hoćete da vam netko nešto i da i olakša, morate biti od povjerenja.. Znaci kad dobijete nesirite okolo... Nekaćite javno, ne uništavate, i ne vrijedja te ljude koji su proveli dane i dane da naprave neki alat, nadju naćin samo zato sto nisu to odmah podijelili s cijelim neto m