- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.055
Се разведов...а од мајка ми земам фискални имам 15/100 поврат на ДДВ.И мајка ти ти пишува уплатници.
Автоматски споено мислење:
А каде е жената hhhh
Се разведов...а од мајка ми земам фискални имам 15/100 поврат на ДДВ.И мајка ти ти пишува уплатници.
А каде е жената hhhh
И мајка ти ти пишува уплатници.
А каде е жената hhhh
@Forza Milan!!!Во две реченици опишани машките во МКД. Тато и мама и убаво ми е.
Јас исклучиво живеев во наместени станови. Се што имам збира во 3 торби. Така да немам мебел само нешто ситни апарати од кујна. И ми треба еден ден максимум се да спакувам и распакувам. Обично живеев по 3-4 години на едно место. Единствена лоша работа е што таман ќе ги запознаеш комшиите чао. Мислам дека ми се исплати и ми е поудобно. Има и една друга дополнителна предност живеењето под кирија а тоа е менување на локација како ти одговара со близината на места каде што често одиш. Затоа немора да имаш кола што е дополнителна заштеда.
За општи денешни стандарди ако имаш пари па и да немаш веднаш купуваш недвижност и кола...јас имам повеќе од доволно ама не го правам тоа и немам намера уште долго време. Ама затоа имам финансиска сигурност и не ми е страв што ќе ми се случи утре.
Препорака. Мораш да го го пробаш едното и другото.Инаку, како неук да прашам, што е разлика живеење заедно односно семејство "во брак" и "без брак"? Документацијата? Или ако не сум легално со венчаница морам и ја ручеци да праам, не смеам да фрлам чорапи и да оставам прљави тањири, не смеам пиво да пијам со кого сакам за да не ми избега невенчаната партнерка?
Педер, сериски убиец, посвоен...@Forza Milan!!!
Ти си РАСИПУВАЧ НА ЗАБАВИ!
А убаво си гледав сеир. Женет, неженет, самец, со родители...
Ај да ти помогнам...
Остај ќе каже нешто човек за себе и веднаш...Мистери мен...Глупости место фина дискусија и споделување они. Нема везе не се замарам.Стефус човек за сва времена испадна
Се може со квалитетен time management. И спортска кариера тераме плус да додадеш, во Љубљана трчаме за две недели. А тек па колите да ни ги видишКога сме веќе кај мистерии може ли да објаснат малку оние со 10000000 постови, како имаат добро платена работа, со минимум труд,за да можат цел ден да висат на Кајгана, а уште и перат и пеглаат по дома, прават ручеци и деца шетаат? Само да ги читаш темиве одзема време, а не да реплицираш во секоја тема и уште да пребаруваш по стари постови за да бараш недоследности.
Кој ви е крив што не можете се да постасате на време.Кога сме веќе кај мистерии може ли да објаснат малку оние со 10000000 постови, како имаат добро платена работа, со минимум труд,за да можат цел ден да висат на Кајгана, а уште и перат и пеглаат по дома, прават ручеци и деца шетаат? Само да ги читаш темиве одзема време, а не да реплицираш во секоја тема и уште да пребаруваш по стари постови за да бараш недоследности.
За се наоѓам време, само за kајгана не.Кој ви е крив што не можете се да постасате на време.
Можеби некој живее пензионерски, а меморијата уште му е добра, па лесно сфаќа дека некој жеден го носи преку езеро...Кога сме веќе кај мистерии може ли да објаснат малку оние со 10000000 постови, како имаат добро платена работа, со минимум труд,за да можат цел ден да висат на Кајгана, а уште и перат и пеглаат по дома, прават ручеци и деца шетаат? Само да ги читаш темиве одзема време, а не да реплицираш во секоја тема и уште да пребаруваш по стари постови за да бараш недоследности.
Можеби малку ќе забегам од темава, ама една работа не ми е јасна, ова за навиките по дома... Кога си во подолга врска и поминуваш повеќе време со личноста, одиш дома кај нив, претпоставувам и преспивате еден кај друг, гледаш какви навики има и како се однесува по дома и што прави во текот на денот... од каде изненадувањето за навиките и каква е личноста воопшто? Друга работа, сум слушала приказни од типот „кога влеговме во брак, почна да ме тепа“, како тоа не сте приметиле агресија во текот на дејтањето претходно? Или било каква негативна особина... Јас, брате мили, ги анализирам детално уште пред да стапам во врска. Им буричкам во најдлабоките и најмрачните делови во психата. Или знаеш, многу добро знаеш со кој си во врска/брак, ама потајно се надеваш дека работите ќе се сменат. Џабе живеење заедно пред брак ако не знаеш рационално да ги согледаш работите и да анализираш.