- Член од
- 6 септември 2019
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 49
pa prvo jas da zapocnam .. dolgo vreme patuvav niz europa nikade bez eden mal problem no mi izlezi rabota vo swajcaria vo eden club kako kelner .. bev samo 8 dena prisuten gazdata ni obezbedi smestuvanje itn ,,posle 4 dena vecerta okulu 23;00 dojdoa policajci okulu 20 dusi i ne pritvorija site sto bevme balkanci jas i uste 3 devojki od srbija a oni rabotele hostesi ne zedoja i ne drzija 4 dena vo pritvor slikanje DNK otisoci od dvete race isto uste ne i koga dojde cetvortiot den da ne pustat ni dadoa lifcinja koi pisese vaka .. 3 godini zabrana za vlez vo evropa sengen zona i plus 1300 fr kazna pari... znaci taja nok koga dojde policiajata nie ne rabotevme normalno sedevme piefme kafe site vnatre bez nikakva pricina ne odvoedoa.. 4 dena pritvor znaci ne pustija i ni rekoja imate 2 dena daa napustite drzavata ako nesi odete togas ke bidete deportovani no nie si ojdovme uste samo sto ne pustija toj den HELP pomagajte dali moze dase skine ili smale zabranata za vo evropa a swajcaria e samostojna drzava
HELP koj znae neka pise kade dase obratime za dase namali ili da se skine skros zabranata za vo EU
kaznata ja plativ samo za 5 dena od makedonia 1300 fr
bev do bugarska granica mi rekoja nemas pravo na izlez od mk nikade vo sengen zonata 3 godini ....
HELP koj znae neka pise kade dase obratime za dase namali ili da se skine skros zabranata za vo EU
kaznata ja plativ samo za 5 dena od makedonia 1300 fr
bev do bugarska granica mi rekoja nemas pravo na izlez od mk nikade vo sengen zonata 3 godini ....
Последно уредено: