- Член од
- 2 мај 2019
- Мислења
- 50
- Поени од реакции
- 71
Ne može njih niko da uništi , navodno su platili 20.000e zaštitu , tvrde da ne može muva da proleti. Tako da džaba vam...Ti bi da uništiš Boom.tv
Ne može njih niko da uništi , navodno su platili 20.000e zaštitu , tvrde da ne može muva da proleti. Tako da džaba vam...Ti bi da uništiš Boom.tv
Ma meni to ne treba,ono sto imam nije ni prestajalo da radi.Zato gradina radi. Sta negledate nju ili brdo stranih servera sa exyu
Lako je gradini kad je Armin Redzovic crash iptv u policiji za internet krminalZato gradina radi. Sta negledate nju ili brdo stranih servera sa exyu
Ne pomaze tu amidza, to ce krim carabinjeri da srede, mada je boom legalan provajder isto kao i nettvLako je gradini kad je Armin Redzovic crash iptv u policiji za internet krminal
Ja sam probao boom daleko bolje od nettv , ma da u legalnost sumnjam. Priča se da GSS stoji iza toga boom... Sad ga ti znaj šta jeste ...Ne pomaze tu amidza, to ce krim carabinjeri da srede, mada je boom legalan provajder isto kao i nettv
http://televizija.org:8000/get.php?username=WHMCSMAG:WHMCS:8056&password=73wbX07jMl&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 17.01.2019, Ističe: -,
Trial: Ne, Status: Active
00:1A:79:__:05
Ne poznajem vlasnika ali mogu misliti na sta to cudo lici. Kad je vec toliko govedo da laze i maze daj jos linkova da narod moze gledati. Vidis da su svi u mraku a ne smeju priznati. A Gradina cuti i mudro iza coska posmatra Kajganu...ko dasje za zastitu 20000 eur ti bise jb za 5 eura
naravno da je prdnuo nema ni od njega nista kao i vecina .... Mrak mrak pao mu na oci...gdje onj vlasnik bitke ,prdno u cabar
Daj Gradinu (ako nije problem) da vidim nasta to lici kad se toliko hvale. (mozes i iza)nije sveu mraku radi servera koliko hoces
Podsetio si me na GSS pa otisao da vidim, ono radi i dalje, sad rade i sa GO4TVJa sam probao boom daleko bolje od nettv , ma da u legalnost sumnjam. Priča se da GSS stoji iza toga boom... Sad ga ti znaj šta jeste ...
da upravo tako pali samo ovi nazovi serveriPodsetio si me na GSS pa otisao da vidim, ono radi i dalje, sad rade i sa GO4TV
Boom ili televizija radi kao i do sad
Tu je i Tesla, radi i on ko i do sada
Proverio nase servere, njih 48, rade manje vise svi osim Dva brata, Bitka, Zdrava Hrana i allgames. Inace svi Ministra stalkeri rade.
Radi i zdrava.. Nekih 40 posto kanala.. Treba nove izvore stavit.. Bitka izgleda imala sve s jednog mjestaPodsetio si me na GSS pa otisao da vidim, ono radi i dalje, sad rade i sa GO4TV
Boom ili televizija radi kao i do sad
Tu je i Tesla, radi i on ko i do sada
Proverio nase servere, njih 48, rade manje vise svi osim Dva brata, Bitka, Zdrava Hrana i allgames. Inace svi Ministra stalkeri rade.