Шо мислиш да е? Оваа спомна дека е можно нешто изместување на вилица.^ Иди на заболекар прво, а после на снимање на глава/вилица.
Процедурата исто како ин витро со терапија, а може и природно. Се плаќа за да ги чуваат 5 години и после тоа нов договор за чување и се доплаќа за секоја година.Знае некој/а како тече процедурата за замрзнување јајце клетки на нашиве клиники?
Да, да, многу јасно. Фала за одговоротПроцедурата исто како ин витро со терапија, а може и природно. Се плаќа за да ги чуваат 5 години и после тоа нов договор за чување и се доплаќа за секоја година.
Цените им се само за едно ставање и не може да се додава. Секое ново додавање е како нова постапка и се наново се плаќа. Не може сега 15, а после година да ми текне дека сакам да додаам уште 10.
А зошто не одиш да те снимаат кога веќе докторот апла ти рекол ако продолжи да крцка да одиш да снимаш?Шо мислиш да е? Оваа спомна дека е можно нешто изместување на вилица.
Исто така да потенцирам дека некогаш на двете ми крцка, она при голтање, ама почесто на десното.
Oти првично бев појден ради таа „кнедла" в грло шо се сомневав дека ми е на нервна база, али сакав да ја расчистам дилемата да не станува збор за некакво воспаление на крајници за да пијам лекови.А зошто не одиш да те снимаат кога веќе докторот апла ти рекол ако продолжи да крцка да одиш да снимаш?
Најефтино вадење на лекарско уверение за вработување (освен Железничар)?
Колку пари е во Железничар?
Јади по 2-3 големи салати неколку дена, и види дали ќе се смени, (со многу малце сол) вода повеќе исто.Последниве 2 дена имам јака вртоглавица од која неможам да стојам на нозе. Првата ми траеше негде 15 минути, а втората вечерва негде околу минута ипол, кратка беше.
Притисокот ми е нормален 130 со под 90, сум немал досега никакви проблеми, али еве кога ќе се деси ова вртоглавицата (која патем ме бутка налево), притисокот иде до 160 со 110.
Денес ете баш не пиев кафе, пазев на исхраната, пешачев саат време, и пак ми се повтори вечерва.
Утре ќе ја проверам крвта, али сакам ваше мислење за ова.
Вака да знаеш дека 130 со 90 не се зема како нормален притисок, вртоглавиците се појавуваат од варијацијата на притисокот па затоа би советувал освен крвна слика обавезно упат за на интернист.Последниве 2 дена имам јака вртоглавица од која неможам да стојам на нозе. Првата ми траеше негде 15 минути, а втората вечерва негде околу минута ипол, кратка беше.
Притисокот ми е нормален 130 со под 90, сум немал досега никакви проблеми, али еве кога ќе се деси ова вртоглавицата (која патем ме бутка налево), притисокот иде до 160 со 110.
Денес ете баш не пиев кафе, пазев на исхраната, пешачев саат време, и пак ми се повтори вечерва.
Утре ќе ја проверам крвта, али сакам ваше мислење за ова.
Последниве 2 дена имам јака вртоглавица од која неможам да стојам на нозе. Првата ми траеше негде 15 минути, а втората вечерва негде околу минута ипол, кратка беше.Притисокот ми е нормален 130 со под 90, сум немал досега никакви проблеми, али еве кога ќе се деси ова вртоглавицата (која патем ме бутка налево), притисокот иде до 160 со 110.Денес ете баш не пиев кафе, пазев на исхраната, пешачев саат време, и пак ми се повтори вечерва.Утре ќе ја проверам крвта, али сакам ваше мислење за ова.