Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 Причини да имате CEED
5години гаранција,5 ѕвезди на ЕУРО НЦАП тест,Подарок пакет на опрема ЕХ,0,009 евро/км за одржување,најповолно финансирање
4.515 евра(279.930 денари)
Опрема LX: 6 Аирбаг,АБС+ЕБД,Клима уред со фиока за ладење,патен компјутер,аудио команди на управувач,металик боја,централно делечинско заклучување со аларк,РДС+СДР+МП3+УСБ+АУХ+4 звучници и антена,серво управувач прилагодлив по висина и длабочина,метална декорација на внатрешноста,тонирани стакла,деллива задна клупа 60/40,15 инчни фелни со пневматични Мишелин 18565Р15 + Подарок пакет опрема ЕХ
*понудата важи за ограничен број возила
*прва од триге годишни рати со НЛБ лизинг ... дај објаснете шо терат ... ако е таа цената уште др недела е во мој раце колата
5 Причини да имате CEED
5години гаранција,5 ѕвезди на ЕУРО НЦАП тест,Подарок пакет на опрема ЕХ,0,009 евро/км за одржување,најповолно финансирање
4.515 евра(279.930 денари)
Опрема LX: 6 Аирбаг,АБС+ЕБД,Клима уред со фиока за ладење,патен компјутер,аудио команди на управувач,металик боја,централно делечинско заклучување со аларк,РДС+СДР+МП3+УСБ+АУХ+4 звучници и антена,серво управувач прилагодлив по висина и длабочина,метална декорација на внатрешноста,тонирани стакла,деллива задна клупа 60/40,15 инчни фелни со пневматични Мишелин 18565Р15 + Подарок пакет опрема ЕХ
*понудата важи за ограничен број возила
*прва од триге годишни рати со НЛБ лизинг ... дај објаснете шо терат ... ако е таа цената уште др недела е во мој раце колата
Сега се думам дали да земам две стриктно летни, па да ги менувам напред/назад според сезоната лето/зима. Што викаш ти?
Мислам да гледам фудбалМислиш напред да имаш зимски, а позади летни и обратно?
Мислам да гледам фудбал...
Инаку две летни напред во лето, зимските назад. Преносот е на предните тркала, моторот е напред, па на жешкото имаш одлични перформанси напред, додека назад се зимските, со што ги штедиш зимските гуми.
На зима обратно, летните назад, па низ снегот ќе си возиш M+S на погонските тркала...
12 2009, со оглед дека ги зедов во јануар 2010...Џиш, ај види ја датата на гумите. Марангони ги нема кај нас повеќе од 3 години, освен ако некој друг не почнал да ги носи.
хаха, штедам на тоа што е за штедење, ама на нешто што ме вози не штедам. Ова ми е само едно размислување, колку да видам што мислат форумџиите. Знам дека за идната зима ќе дојдам до втор сет на бандажи на кој ќе монтирам зимски гуми. Па ќе имам 2 сета, еден за лето, еден за зима. Овие гуми сега што ги возам, ќе одат за назад, за напред уште 2 нови.Лош ти е планот. И во лето и во зима задницата ќе ти тежнее кон пролизгување. Различни гуми напред и назад е многу опасно - предните гуми кои ти се соодветни за времето ќе ти даваат лажна слика за количеството тракција: управливост добра, нема пролизгување и така се опушташ се до првата незгодна и лизгава кривина.
Не се заебаај. Штеди на жени и алкохолнемој на гуми.
улјето на колата ми е за менење, сменето е пред 6-7 месеца мислам, не сум сигурен.
е сеа велам за менење оти така вика татко ми кој е во странство, а јас најискрено појма немам ни од менење гума не пак од улје.
имам голф 3 ТДИ караван 95 година
оди колата добро, па ако може некој совет за тоа како се забележува дали е улјето за менење или не?
некаде пред 3-4 недели го проверив на тоа стапот од напред дека е тамам наполнето