Струмица

Супер беше на мај га направииме смех.. баја пиво се испија само времето малко га ебаваше работта ама можам да кажам оти супер си поминааме :)
Иначе таа година ного слабо народ у Дојран за разлика од лани и полани:)

дали е x-fire среќен шо му заврна дожд ? :nesvest:

ej де нешто да ве питам..
Знаа ли некој у Струмица дали се продава Pro Evolution Soccer 9 ?? И колко пари.:smir:
Оти некој коо ми га дава преку пц се не можам крајо да го најдам и најубаво да га купам !!

Оди у Боки ќе га најдаш. Само незнам колку ќе биде исправна кај “батенце“-то...

До дек стигнаа со тај Екстрим бе... после мај се говораше оти ќе го отварат ама тешка работа изгледа..

Знаа ли некој у Струмица дали се продава Pro Evolution Soccer 9 ?? И колко пари.:smir:
Оти некој коо ми га дава преку пц се не можам крајо да го најдам и најубаво да га купам !!

А да си га најдаш така низ некој торент страни што ќе кажаш?

На времето се купуваа игри. Сега само од интернет се снимат. Стави га да ти се снима од некој торент и готово. Дали и оште продават игри во ср...!?

Не е лошо да провераш у Риверсофт.... можно е там да има..не губаш ништо ој провери !!

100 денара :baeh:

Боки 200 ќе зема бе, скаперник е.

Ѓи прочитав постовите..
Прво ке одам во РиверСофт, па ако нема во ривер софт во боки:smir::helou:
Ви благодарам.

Ѓи прочитав постовите..
Ви благодарам.

Абе ако купуваш игра од Боки...откажи се од компјутеро право..:uvo:

Сите игри тама им се п`ни со вируси...јас тка еднч се заебах ...

вии пак од тама купувајте :nesvest:

Абе ако купуваш игра од Боки...откажи се од компјутеро право..:uvo:

Сите игри тама им се п`ни со вируси...јас тка еднч се заебах ...

вии пак од тама купувајте :nesvest:
Де бе де бе не филозофири ного:helou:
Ѓи прочитав постовите..
Ви благодарам.
дај бе кажи коо игра да ти га наам и да не акате оф топик веќе:smir:

У Риферсофт не продават... само у Боки, ама пред да одаш кај него оди види у Пантер(зелеента зграда кај каубојското) дали га имат, ем поефтино ем ти гарантирам оти ќе га бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom