Не би требало, двете се признати, имаше едни што пријавија дека земале со МБПIma li nesto rarzila so vadejne potvrda od bitola od marinela bidejki na forumot gledam deka se poveke se od kaj lazar
@зоранјак не се секирај во следните укази ти ќе бидеш, потпишуваат пред и после тебе што се ставени на положително10117/2016 intervju oktomvri 2017, polozitelno 5 NOEMVRI 2018. DO KOGA DA CEKAM NERVOZA ME UBI.
I jas sum 91**/2015 intervju februar, polozitelno 22 dekembri......nie sme na red
jas sum 13610/2015 intervju avgust 2016 polozitelno od fevruari 2019 kaj da e bi trebalo da potpishatI jas sum brojce 107.. /2015 april 19 intervju ,dekemvri polozitelno ,neka trgne i za nas !!!
Toa ti e br na molba,ti se vodis 2016jas sum 13610/2015 intervju avgust 2016 polozitelno od fevruari 2019 kaj da e bi trebalo da potpishat
Cekaj be prijatele bre alooooooobrazuvana prepiska oktomvri 2017 uste malku 2018 godina a vo 2019 vece potpisan ukaz na raka???????Pa na forumov luge za mocan potpis cekaat po edna godina a za promena od obrazuvana prepiska vo finalna po najmalku godina i pol pa tek za potpis.Ne mi e jasno.Ama i da si dobil navistina pisi barem na koj nacin bidejci tolku brzo vo ponovo vreme nema nikoj dobieno.Denes potpisan ukaz
Zdravo cestitki so zdr da se koristi samo ako Sakas da mi kazis sto ti pisuva Kade aprveruvas so pin ili dole moze li da kazis kako ti pisiva
Автоматски споено мислење:
Zdravo mene ova mi go pisese sredinata na maj ova godina I bidejki utredenta otvoriv pak I se smenilo deka go prakaat vo bitola I eve cekam ne kolku meseci
Автоматски споено мислење:
toa go pisuva najdole vo poleto a gore stoi so pozitivno mislenje Kaj tebe kako e na poleto so pin I najdole moze li da mi kazis?
Dve i pol godini si cekal od intervju do polozitelno a nekoi na forumov "NELI"za toa vreme ukaz na raka imale na zimi majka bre.Jas sum 927x/2015 br na moba, intervju fev 2016, a na polozitelno od 3 dekemvri 2018, ajde da videme dali ke ima ovie denovi potpisi
Vrati se nekoja strana nazad i ke vides kolku dusi zemaa ukaz so prepiski od toj period...Cekaj be prijatele bre alooooooobrazuvana prepiska oktomvri 2017 uste malku 2018 godina a vo 2019 vece potpisan ukaz na raka???????Pa na forumov luge za mocan potpis cekaat po edna godina a za promena od obrazuvana prepiska vo finalna po najmalku godina i pol pa tek za potpis.Ne mi e jasno.Ama i da si dobil navistina pisi barem na koj nacin bidejci tolku brzo vo ponovo vreme nema nikoj dobieno.
Poveketo so intervju pred 2017 gi stavaa na dopolnitelna proverka (godina, dve, tri) zatoa tolku poveke vreme se ceka za ukazDve i pol godini si cekal od intervju do polozitelno a nekoi na forumov "NELI"za toa vreme ukaz na raka imale na zimi majka bre.
Ke bide drugar ke bide .... Samo nas nema da ne bide .... U isti kos sme jas i ti ...samo kazi so sto dokumenti si...10117/2016 intervju oktomvri 2017, polozitelno 5 NOEMVRI 2018. DO KOGA DA CEKAM NERVOZA ME UBI.
ne ste sami i jas sum so vas, intervju 30 oktomvri 2017, za potpis od krajot na noemvri 2018Ke bide drugar ke bide .... Samo nas nema da ne bide .... U isti kos sme jas i ti ...samo kazi so sto dokumenti si...